Chris Hemsworth is niet verbaasd over zijn verhoogde kans op de ziekte van Alzheimer

Marvel's Chris Hemsworth was niet totaal verbaasd toen hij de diagnose kreeg voor de ziekte van Alzheimer, aangezien de ziekte in zijn familie zit.

Adrienne Koolen, 20-11-2022 09:33

De welbekende Thor-ster Chris Hemsworth wil een pauze nemen van Marvel en acteren. Dit heeft hij besloten nadat hij een gezondheidswaarschuwing heeft gekregen.
Chris Hemsworth heeft onlangs te horen gekregen dat hij een grote kans heeft om de ziekte van Alzheimer te ontwikkelen. Er zit een combinatie in Hemsworth's genen die tot een verhoogd risico op de ziekte van Alzheimer leidt.

Het zit in de familie
Alzheimer is geen onbekende ziekte voor de familie Hemsworth. Chris' opa is namelijk al gediagnosticeerd met de ziekte van Alzheimer.

Het was dan ook niet een totale verassing voor Hemsworth dat hij een verhoogde kans heeft om de ziekte te ontwikkelen. Dit vermindert natuurlijk niet de ernst van de situatie of de ziekte zelf.

Chris vertelde in een interview met Vanity Fair dat hij niet zeker weet of zijn opa nog echt dingen weet. Ook vertelde hij dat zijn opa de hele tijd wisselt tussen Nederlands, wat zijn moedertaal is, en Engels.

Bron: Vanity Fair

Lees meer over: Chris Hemsworth, Marvel, Thor

Populair nieuws