Nieuwe fantasyfilm van Netflix wordt erg zwak ontvangen

Filmnieuws - Hij is nog maar net uit maar de kritieken zijn niet bepaald mals.

Glenn Walsh, 20 november 2022 10:12

Netflix vond het tijd voor een mooie fantasyfilm en bracht deze onlangs uit. De droomwereld van Slumberland heeft het bij de critici niet echt goed gedaan. De film krijgt op zijn zachtst gezegd een behoorlijke onvoldoende.
Sinds de twee dagen dat Slumberland te streamen is op Netflix heeft de film op de website van Rotten Tomatoes al 34 recensies verworven waarvan veelal de beoordeling negatief is. Uit een maximum van 100% weet de film gemiddeld slechts 35% te scoren. De voornaamste kritiek wordt gegeven op de slechte montage, CGI en het gebrek aan fantasie.

Publiek oneens met critici
Het komt wel eens vaker voor dat het publiek het oneens is met de kritiek van de recensenten. Ook in dit geval is daar weer sprake van. Waar de critici Slumberland een magere 35% geven weet het publiek de film te waarderen met een score van maar liefst 87% procent. Zij vinden het vooral gewoon een leuke film met lekker veel nostalgie.

Slumberland gaat over een jong meisje die een geheime kaart ontdekt naar de droomwereld van Slumberland. Met de hulp van een excentrieke 'schurk' begeeft ze zich door dromen en ontsnapt ze aan nachtmerries in de hoop haar overleden vader weer te kunnen zien.

Wel of niet eens met de kritieken? Bepaal het zelf door Slumberland te kijken op Netflix.

Bron: Rotten Tomatoes

Lees meer over: Slumberland, Netflix, Rotten Tomatoes

Populair nieuws