Afscheid 'Stranger Things' valt deze acteur verbazingwekkend zwaar

Het vijfde seizoen van de populaire Netflix-serie zal tevens de laatste zijn.

Mitchell van Vuren, 15-11-2022 11:36

Na het spelen in een volstrekte hitserie als Stranger Things kan er voor onbekende acteurs een zwart gat volgen in hun carrière, maar voor David Harbour hoeft dat zeker niet te gelden. Met onder andere zijn kerstfilm Violent Night in aantocht zit hij flink in de lift, maar toch zal het einde van de serie hem bijzonder zwaar vallen, zo onthult hij.
Ook fans hebben gemengde gevoelens over seizoen 5. Het laatste seizoen moet het hoogtepunt worden van het verhaal, maar betekent eveneens het einde van een geliefde serie.

David Harbour, acteur van Jim Hopper, sprak onlangs zijn liefde uit voor het spelen van zijn personage en de samenwerking met de makers Matt en Ross Duffer. Beide elementen zal hij enorm gaan missen.David Harbour over de toekomst
David Harbour vertelde tegen Comic Book: "Er zijn zoveel andere dingen die ik wil doen, en tegelijkertijd is [Hopper] mijn leukste personage dat ik ooit heb gespeeld. En die jongens, de gebroeders Duffer, zijn mijn favoriete jongens, en ze maken mijn favoriete dingen."

Hij vervolgde over het feit dat seizoen 5 ook het laatste seizoen is: "We weten het allemaal, en op die manier kan ik mijn ziel leggen in dit jaar van filmen om alle afleveringen te schieten. Ik zal mijn ziel kunnen leggen in Jim Hopper, van wie ik heb gehouden, maar op een bepaalde manier zal het een echte voltooiing zijn" Ik kan gewoon doen, wat gedaan moet worden, en opbranden in de as ervan."

De verwachting is dat het vijfde seizoen in 2023 of 2024 zal uitkomen.


Bron: Comic Book

Lees meer over: stranger things, david harbour, jim hopper, netflix, duffer

Populair nieuws

Laatste serienieuws

The Night King kort in 'Game of Thrones' te zien

The Night King kort in 'Game of Thrones' te zien

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in