search
 'Grey's Anatomy' seizoen 19 bezorgt dit personage een groot probleem
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy' seizoen 19 bezorgt dit personage een groot probleem

Fans zijn bang dat een van hun favoriete personages zal verdwijnen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Grey's Anatomy is lange tijd een ensemble programma geweest, maar met de introductie van vijf nieuwe stagiaires als vaste personages is de schermtijd voor personages als Schmitt vrijwel verdwenen.

Levi Schmitt had enkele geweldige verhaallijnen in Grey's Anatomy seizoen 18, maar de meeste daarvan zijn schijnbaar verdwenen in het nieuwe seizoen. Schmitt had een verhaal vorig seizoen dat zijn afnemende mentale toestand toonde na het verlies van een patiënt.

In de finale van Grey's Anatomy seizoen 18 zei Bailey dat ze Schmitt zou helpen in de strijd tegen het CDC om homo's toe te staan bloed te doneren. Maar al deze verhaallijnen verdwenen in seizoen 19.

Een bitter einde?
Grey's Anatomy is een van de langstlopende televisieshows en heeft een geschiedenis met het doden van personages, en het zou jammer zijn om Dr. Levi Schmitt als de volgende naam op die lijst te zien.

Een van de gemakkelijkste manieren voor Grey's Anatomy om het probleem met Schmitt op te lossen, is het personage te vermoorden. Het publiek heeft dit al eerder gezien met Lexi Grey en Andrew DeLuca.

Hopelijk zijn er meer schermtijd en betere verhaallijnen voor Dr. Levi Schmitt wanneer Grey's Anatomy na de kerstperiode terugkeert.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen