De nieuwste 'Star Wars'-serie 'Andor' komt waarschijnlijk met een bonus

'Andor' geeft de kijker in de laatste aflevering van het seizoen waarschijnlijk een extra scène cadeau.

Nina Beerendonk, 21-11-2022 13:44

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het eerste seizoen van Andor loopt volgende week ten einde en de serie zal naar verwachting aanstaande maandag met de productie van het tweede seizoen beginnen. Maar eerst wordt er veel gespeculeerd over de komende seizoensfinale, en de Star Wars-nieuwssite, Bespin Bulletin, meldt dat de aflevering een post-credit scène zal hebben.
Eerder deze week deelde een Reddit-gebruiker een gedetailleerde beschrijving van de post-credit scène. De gebruiker heeft de laatste aflevering van het seizoen duidelijk vroeg gezien, waarschijnlijk omdat sommige leden van de pers deze week de finale eerder konden bekijken. De gebruiker heeft op Reddit de scène beschreven die aan de aflevering van volgende week was geplakt:

"De scène begint met een close-up van een droid die de stervormige stukken op een groot platform in elkaar zet. De camera draait weg en we zien een hele hoop van deze droids een hele hoop van die onderdelen in elkaar zetten. De camera beweegt verder weg en we zien een skelet van een immens groot gebouw in de ruimte zweven. De camera beweegt verder weg; het is de Death Star, nog in aanbouw, maar nu al angstaanjagend".

Star Wars neemt de Marvel-route
Als de geruchten over een post-credit scène kloppen, zal dit niet de eerste keer zijn dat een Star Wars-serie de Marvel-route op Disney+ neemt. De post-credit scène van het tweede seizoen van The Mandalorian onthulde The Book of Boba Fett.

De finale van seizoen 1 van Star Wars: Andor verschijnt op 23 november op Disney+.
Bron: Bespin Bulletin

Lees meer over: Andor, Star Wars, Disney

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam