'Supernatural'-actrice Nicki Aycox sterft veel te vroeg op 47-jarige leeftijd

'Supernatural'-actrice Nicki Aycox overleden

'Supernatural'-actrice Nicki Aycox is op 47-jarige leeftijd overleden aan leukemie.

Nina Beerendonk, 21 november 2022 10:04

Actrice Nicki Aycox, die bij Supernatural-fans bekend stond om haar rol van Meg Masters in het eerste en vierde seizoen van de serie, is op 47-jarige leeftijd overleden.
CBR meldt dat Aycox meer dan een jaar geleden de diagnose leukemie kreeg. Haar schoonzus heeft op Facebook deze week gedeeld dat ze hieraan is overleden. Naast haar rol in Supernatural, stond Aycox ook bekend om haar rol als Grace in Perfect Stranger en Minxie Hayes in Jeepers Creepers 2.

"Mijn mooie, slimme, felle, ongelooflijk getalenteerde en liefhebbende schoonzus, Nicki Aycox Raab, is gisteren overleden met mijn broer, Matt Raab, aan haar zijde. Nicki en Matt hadden een geweldig leven samen in Californië. Ze was absoluut een vechter en iedereen die haar kende hield van haar 💔", schreef Susan Raab Ceklosky op Facebook.

Veel verschillende tv-series
Aycox werd geboren in Oklahoma in 1975 en kreeg haar eerste televisiebaan in 1996 in een aflevering van de tv-serie Weird Science. In de jaren negentig verscheen ze ook in afleveringen van andere tv-series. Haar eerste filmrol was in Defying Gravity. Ze was voor het laatst op het scherm te zien in de film Dead on Campus in 2014.

Wat betreft Supernatural speelde Aycox voor het eerst Meg in de aflevering "Scarecrow" and verscheen vervolgens weer in "Shadow," "Salvation," en "Devil's Trap" in dat originele seizoen, voordat ze nog een keer verscheen in "Are You There, God? It's Me, Dead Winchester" in het vierde seizoen.
Bron: Comicbook

Lees meer over: Nicki Aycox, Supernatural

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws