search

Ons nieuws van maandag 21 november 2022

Deze enorme hitserie keert volgend jaar tóch weer terug op tv
Series / Nieuws

Deze enorme hitserie keert volgend jaar tóch weer terug op tv

De Australische serie stopte deze juli, maar keert dankzij Amazon nu toch terug!

De gigantisch populaire Australische soap Neighbours komt tóch terug. Prime Video gaat een nieuw seizoen maken.

De serie verdween eerder dit jaar na 37 jaar van tv. Dat het programma nu een nieuwe serie krijgt op Amazon, komt voor veel fans als een totale verrassing. Iedereen dacht dat de laatste aflevering van afgelopen juli de laatste zou zijn.

Opnames
De opnames voor de nieuwe serie van Neighbours gaan volgend jaar van start. Daarna komt de show op Prime Video, net als de duizenden afleveringen uit de eerdere seizoenen.

Duizenden ja, want Neighbours stopte deze juli na bijna 9000 afleveringen. De soap betekende door de jaren heen de doorbraak van grote sterren als Jason Donovan, Kylie Minogue, Guy Pearce en Margot Robbie. Speciaal voor de laatste aflevering kwamen zij allemaal terug.

Verrassing
Dat nu de serie terugkomt is overigens niet alleen voor de fans bijzonder nieuws.
Ook diverse castleden hadden de plotselinge comeback niet verwacht.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Power Rangers'-acteur plotseling dood op 49-jarige leeftijd
Series / Nieuws

'Power Rangers'-acteur plotseling dood op 49-jarige leeftijd

Jason David Frank die Tommy Oliver speelde in 'Power Rangers', is overleden.

De acteur Jason David Frank die vooral bekend werd door de originele Power Rangers-serie, is overleden.

De Amerikaan overleed op 49 jarige leeftijd.

De woordvoerder van Jason David Frank - Justine Hunt - liet zondag stelde Amerikaanse media zondag op de hoogte.

Oorzaak
Hoe de Power Rangers-speler overleed, is niet bekend gemaakt. Ingewijden zeggen dat hij zelfmoord heeft gepleegd.

Frank maakte in 1993 zijn acteerdebuut in de Power Rangers-serie. Aanvankelijk zou de acteur maar in vijftien afleveringen spelen, maar door de populariteit van zijn personage Tommy Oliver keerde hij terug.

De eerste aflevering van Mighty Morphin Power Rangers, zoals de eerste drie seizoenen van de serie heette, werd uitgezonden op 28 augustus 1993. De serie over de Power Rangers ging over vijf tieners die werden ingezet om de aarde te redden van het kwaad.

Vechtsport
Ook in latere series en films van de franchise was hij te zien. Frank was naast acteur ook vechtsporter. Hij laat vier kinderen achter.

Walter Emmanuel Jones, de zwarte Power Ranger uit de serie, schrijft op Instagram: 'Ik kan het niet geloven. RIP Jason David Frank.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Pepsi, Where's My Jet?'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Pepsi, Where's My Jet?'

Speelse docu laat je smalend gniffelen om oud zeer in de colakronieken en brengt Amerikaanse waanzin op zijn allerbest.

Regie: Andrew Renzi | Cast: Michael Davis (John Leonard), Jason Fielders (Todd Hoffman), Curtis Lee Newton (Pepsi Lawyer), e.a. | Aantal afleveringen: 4 | Speelduur: 36-43 minuten | Jaar: 2022

Dat moment in de geschiedenis waarop een doodgewone student uit Seattle voor de hoofdprijs ging en Pepsi zichzelf publiekelijk te kakken zette. Deze epische anekdote wordt anno 2022 door de gemiddelde Amerikaan amper nog als prietpraat bij de kapper verteld, maar was het gesprek van de dag in 1996. Sloten Pepsi wegklokken, punten sparen en een Harrier Jet innen. Dat was het overduidelijke grapje in de commercial. Tenminste, totdat de Amerikaanse John Leonard het gevechtsvliegtuig daadwerkelijk kwam opeisen.

Pepsi had het zo mooi bedacht. Een geruchtmakende campagne uit de grond stampen en zieltjes winnen met een bizarre reclamestunt. Blikjes werden voorzien van spaarzegels die fans konden verzilveren voor merchandise en snuisterijen van de colaboer. Een handvol punten voor een pet met logo, het dubbele aantal voor een opzichtig shirt, maar voor zeven miljoen units beloofde het spotje een heuse vliegmachine. En door het simpele vergeten van een disclaimer hebben ze dat geweten ook. Deze geestige docu racet je in vier vermakelijke afleveringen naar de onthulling of PepsiCo ook echt met een jet over de brug is gekomen.

Pepsi, Where's My Jet? trapt af met de nog altijd onbeantwoorde levensvraag: Pepsi of Coca-Cola. Letterlijk, want zij die plaatsnemen voor de camera krijgen een glas van beide merken voorgeschoteld en moeten blind proeven welk suikerwater de tanden het fijnst van glazuur ontdoet. In het onwaarschijnlijke verhaal van de knaap die Pepsi bijna op de knieën kreeg komt de vete tussen deze twee grootmachten regelmatig aan bod, maar kiezen de makers wijselijk geen partij. In plaats daarvan wordt juist de zotheid van de situatie belicht, met een keurig afgewogen recept van interviews, oude opnames en een setje acteurs.

Met een onoverwinnelijke aartsrivaal als Coca-Cola weten alle radartjes bij Pepsi precies hoe ze moeten draaien. Deze ongelijke race is enkel te winnen door dik in te zetten op reclame en dat heeft het frisdrankbedrijf geen windeieren gelegd. Van Cindy Crawford tot Michael Jackson, iedereen liep weg met Pepsi en niemand was veilig voor de gelikte marketing die de kijker zo door het scherm de televisie introk. Een tactiek die laatstgenoemde dan ook agressief heeft toegepast in het duel tegen Leonard, want met de publieke opinie op zak kan de tegenstander net zo goed naar huis gaan.

Pepsi, Where's My Jet? is een heerlijk kat-en-muisspel tussen het grote geld en de vermoorde onschuld. John doet op het juiste moment alsof zijn neus bloedt, de drankgigant trekt een blik advocaten open. Pepsi besluit het via juridische afkoopkanalen te spelen, John krijgt zelfs het Pentagon zo gek om in zijn voordeel de pers te woord te staan. Touwtrekken terwijl iedereen kijkt en niet in stilte lijden. Openbaar bekvechten en zoveel mogelijk omstanders daarin meesleuren. In Pepsi, Where's My Jet? zijn we getuige van het meest hilarische conflict in de zogenaamde Cola-oorlog. Yep, only in America.

★★★★☆

Pepsi, Where's My Jet? is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-abonnees laaiend enthousiast over nieuw kostuumdrama
Films / Nieuws

Netflix-abonnees laaiend enthousiast over nieuw kostuumdrama

Op gespecialiseerde websites vallen de scores vooralsnog echter vrij sterk tegen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het gloednieuwe kostuumdrama The Wonder kon eigenlijk reeds van bij de bekendmaking rekenen op heel wat interesse. De historische film blijkt nu ook bij de Netflix-abonnees echt goed in de smaak te vallen. Op gespecialiseerde websites valt dat echter vooralsnog een beetje tegen.

The Wonder speelt zich af in de Ierse Midlands. We maken daarvoor ook een sprong terug in de tijd, meer bepaald naar het jaar 1862. De film vertelt het verhaal van een meisje dat ondanks te stoppen met eten toch gezond weet te blijven.

Het is uiteindelijk de Engelse verpleegster Lib Wright die naar een bescheiden Iers dorpje wordt gestuurd om er het meisje Anna O'Donnell te gaan observeren. Ondertussen verzamelen niet alleen toeristen, maar ook pelgrims zich om het wonder van het niet etende meisje te kunnen aanschouwen.

Mysterieuze film
De hamvraag van The Wonder is natuurlijk wat ervoor zorgt dat het meisje geen eten nodig blijkt te hebben. Is er inderdaad sprake van een mirakel of is er een duistere kracht aan het werk?

De reacties op het nieuwe kostuumdrama van Netflix zijn in ieder geval ontzettend enthousiast. Toch vallen de scores op gespecialiseerde websites zoals IMDB een klein beetje tegen. Op laatst genoemde is er dan ook momenteel slechts sprake van een score van 6,7/10.

Wil je vooral zelf kunnen beslissen of deze film de moeite waard is of niet? Dat is nu mogelijk op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
 Er bestaat een kans op seizoen 12 voor 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Er bestaat een kans op seizoen 12 voor 'The Walking Dead'

'The Walking Dead' seizoen 12 hoeft niet zo dood te zijn als men denkt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nu The Walking Dead seizoen 11 zijn laatste afleveringen released, betekent de onconventionele toekomst van de franchise dat The Walking Dead seizoen 12 nog geen definitieve headshot heeft gekregen.

Enigszins ongebruikelijk voor een TV show die zijn laatste adem uitblaast, ziet de toekomst van The Walking Dead er rooskleurig uit. The Walking Dead seizoen 12 zit misschien niet in bij AMC, maar een reeks spin-offs wel. The Walking Dead: Dead City brengt Jeffrey Dean Morgan terug als Negan en Lauren Cohan als Maggie. Daryl Dixon heeft Norman Reedus als de gelijknamige schurk, en een derde spin-off herenigt Andrew Lincoln en Danai Gurira als Rick Grimes en Michonne.

In de annuleringsverklaring van AMC werd voorspelbaar geen specifieke reden genoemd waarom The Walking Dead seizoen 12 is stopgezet, maar omdat seizoen 11 de laatste reeks van Robert Kirkmans originele stripboeken beslaat, komt het einde van de adaptatie overeen met de originele bron.

Toch nog hoop?
AMC heeft duidelijk grote plannen voor de brede Walking Dead-franchise, en dat betekent dat The Walking Dead seizoen 12 niet voor altijd kan worden uitgesloten.

Afhankelijk van hoe het Daryl Dixon, Maggie & Negan, en Rick & Michonne vergaat - zowel wat betreft kijkcijfers als hun fictieve reizen - is het aannemelijk dat de belangrijkste overlevenden op een dag kunnen worden herenigd voor een traditioneel The Walking Dead seizoen 12.

Een mogelijke opname in het verhaal is de CRM. De helikopter groep die Rick Grimes meenam, wordt in alle Walking Dead delen genoemd, en zal waarschijnlijk een belangrijke rol spelen in komende spin-offs. Als The Walking Dead seizoen 12 er ooit komt, zou de CRM de hoofdrol van antagonist kunnen spelen.

Je kunt alle seizoenen van The Walking Dead streamen op Disney+



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De nieuwste 'Star Wars'-serie 'Andor' komt waarschijnlijk met een bonus
Series / Nieuws

De nieuwste 'Star Wars'-serie 'Andor' komt waarschijnlijk met een bonus

\'Andor\' geeft de kijker in de laatste aflevering van het seizoen waarschijnlijk een extra scène cadeau.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van Andor loopt volgende week ten einde en de serie zal naar verwachting aanstaande maandag met de productie van het tweede seizoen beginnen. Maar eerst wordt er veel gespeculeerd over de komende seizoensfinale, en de Star Wars-nieuwssite, Bespin Bulletin, meldt dat de aflevering een post-credit scène zal hebben.

Eerder deze week deelde een Reddit-gebruiker een gedetailleerde beschrijving van de post-credit scène. De gebruiker heeft de laatste aflevering van het seizoen duidelijk vroeg gezien, waarschijnlijk omdat sommige leden van de pers deze week de finale eerder konden bekijken. De gebruiker heeft op Reddit de scène beschreven die aan de aflevering van volgende week was geplakt:

"De scène begint met een close-up van een droid die de stervormige stukken op een groot platform in elkaar zet. De camera draait weg en we zien een hele hoop van deze droids een hele hoop van die onderdelen in elkaar zetten. De camera beweegt verder weg en we zien een skelet van een immens groot gebouw in de ruimte zweven. De camera beweegt verder weg; het is de Death Star, nog in aanbouw, maar nu al angstaanjagend".

Star Wars neemt de Marvel-route
Als de geruchten over een post-credit scène kloppen, zal dit niet de eerste keer zijn dat een Star Wars-serie de Marvel-route op Disney+ neemt. De post-credit scène van het tweede seizoen van The Mandalorian onthulde The Book of Boba Fett.

De finale van seizoen 1 van Star Wars: Andor verschijnt op 23 november op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
 'Grey's Anatomy' seizoen 19 bezorgt dit personage een groot probleem
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy' seizoen 19 bezorgt dit personage een groot probleem

Fans zijn bang dat een van hun favoriete personages zal verdwijnen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Grey's Anatomy is lange tijd een ensemble programma geweest, maar met de introductie van vijf nieuwe stagiaires als vaste personages is de schermtijd voor personages als Schmitt vrijwel verdwenen.

Levi Schmitt had enkele geweldige verhaallijnen in Grey's Anatomy seizoen 18, maar de meeste daarvan zijn schijnbaar verdwenen in het nieuwe seizoen. Schmitt had een verhaal vorig seizoen dat zijn afnemende mentale toestand toonde na het verlies van een patiënt.

In de finale van Grey's Anatomy seizoen 18 zei Bailey dat ze Schmitt zou helpen in de strijd tegen het CDC om homo's toe te staan bloed te doneren. Maar al deze verhaallijnen verdwenen in seizoen 19.

Een bitter einde?
Grey's Anatomy is een van de langstlopende televisieshows en heeft een geschiedenis met het doden van personages, en het zou jammer zijn om Dr. Levi Schmitt als de volgende naam op die lijst te zien.

Een van de gemakkelijkste manieren voor Grey's Anatomy om het probleem met Schmitt op te lossen, is het personage te vermoorden. Het publiek heeft dit al eerder gezien met Lexi Grey en Andrew DeLuca.

Hopelijk zijn er meer schermtijd en betere verhaallijnen voor Dr. Levi Schmitt wanneer Grey's Anatomy na de kerstperiode terugkeert.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Supernatural'-actrice Nicki Aycox sterft veel te vroeg op 47-jarige leeftijd
Series / Nieuws

'Supernatural'-actrice Nicki Aycox sterft veel te vroeg op 47-jarige leeftijd

'Supernatural'-actrice Nicki Aycox is op 47-jarige leeftijd overleden aan leukemie.

Actrice Nicki Aycox, die bij Supernatural-fans bekend stond om haar rol van Meg Masters in het eerste en vierde seizoen van de serie, is op 47-jarige leeftijd overleden.

CBR meldt dat Aycox meer dan een jaar geleden de diagnose leukemie kreeg. Haar schoonzus heeft op Facebook deze week gedeeld dat ze hieraan is overleden. Naast haar rol in Supernatural, stond Aycox ook bekend om haar rol als Grace in Perfect Stranger en Minxie Hayes in Jeepers Creepers 2.

"Mijn mooie, slimme, felle, ongelooflijk getalenteerde en liefhebbende schoonzus, Nicki Aycox Raab, is gisteren overleden met mijn broer, Matt Raab, aan haar zijde. Nicki en Matt hadden een geweldig leven samen in Californië. Ze was absoluut een vechter en iedereen die haar kende hield van haar 💔", schreef Susan Raab Ceklosky op Facebook.

Veel verschillende tv-series
Aycox werd geboren in Oklahoma in 1975 en kreeg haar eerste televisiebaan in 1996 in een aflevering van de tv-serie Weird Science. In de jaren negentig verscheen ze ook in afleveringen van andere tv-series. Haar eerste filmrol was in Defying Gravity. Ze was voor het laatst op het scherm te zien in de film Dead on Campus in 2014.

Wat betreft Supernatural speelde Aycox voor het eerst Meg in de aflevering "Scarecrow" and verscheen vervolgens weer in "Shadow," "Salvation," en "Devil's Trap" in dat originele seizoen, voordat ze nog een keer verscheen in "Are You There, God? It's Me, Dead Winchester" in het vierde seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wat gaat er gebeuren nu dat 'The Walking Dead' helemaal klaar is?
Series / Nieuws

Wat gaat er gebeuren nu dat 'The Walking Dead' helemaal klaar is?

Het einde van de 'The Walking Dead' is nu echt hier met het einde van seizoen 11, maar dat betekent niet dat dit het einde is van de franchise.

Seizoen 11 is misschien wel het einde van 12 jaar van The Walking Dead. Dat betekent niet dat de hele franchise er mee op gaat houden. Er ligt nog een enorme toekomst op de zombiefranchise te wachten.

Het einde van The Walking Dead werd bevestigd in september 2020. Hierdoor bleef alleen seizoen 11 over om alles af te ronden en de Commonwealth-verhaallijn tot een passend gewelddadig einde te brengen.

Wat gaat er nu gebeuren nu seizoen 11 ten einde is?

Nieuwe spin-offs
De finale van The Walking Dead zorgde ervoor dat alle verhalen netjes afgerond werden, maar zorgde ook voor mogelijkheden voor nieuwe spin-offs.

Er zullen in totaal maar liefst 3 spin-offs komen van The Walking Dead. In Isle of the Dead zullen Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgen de hoofdrollen krijgen.

In The Walking Dead: Dead City zal zich afspelen in New York.

Een Harry Potter en The Walking Dead cross-over
Er komt ook een spin-off die Daryl Dixon volgt. De gelijknamige spin-off genaamd Daryl Dixon zal zich afspelen in Frankrijk. Clémence Poésy, die eerder al in Harry Potter en Tenet speelde zal ook een rol krijgen.

Bekijk hier The Walking Dead



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het mysterieuze einde van Netflix-hit '1899' uitgelegd
Series / Nieuws

Het mysterieuze einde van Netflix-hit '1899' uitgelegd

De serie '1899' is mega spannend, maar het einde heeft misschien nog wat uitleg nodig.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwe hitserie 1899 van Netflix presenteerde complexe mysteries die de passagiers van een schip op weg naar Amerika achtervolgen. Bijna elke aflevering eindigt met een spannende cliffhanger en het einde is misschien niet helemaal goed te volgen voor iedereen.

Begin 1899 wordt duidelijk dat Kerberos geen gewoon schip is en veel mysterieuze technologieën heeft die onbegrijpelijk zijn voor de passagiers. 1899 neemt al snel een duistere wending wanneer Kerberos een vreemd bericht ontvangt van een schip in de buurt, dat Prometheus blijkt te zijn.

Het schip neemt van Prometheus een jongen Elliot aan boord. Wat ze niet weten is dat er ook een andere jongen, Daniel, aan boord is gekomen.

Het einde verklaart
Dan ontstaat er totale chaos op Kerberos. Passagiers vallen dood neer terwijl Daniel probeert om ervoor te zorgen dat Maura (Emily Beecham) haar waarnemingsvermogen in twijfel gaat trekken.

1899 verklaart deze mysterieuze gebeurtenissen in de laatste paar afleveringen door een simulatie. Deze simulatie heeft de realiteit van alle passagiers gemanipuleerd en aangepast. Letterlijk alles op het schip is een constructie van de simulatie.

1899 is te streamen op Netflix



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sylvester Stallone laat seizoen 2 van 'Tulsa King' mogelijk links liggen
Series / Nieuws

Sylvester Stallone laat seizoen 2 van 'Tulsa King' mogelijk links liggen

Hij is er nog niet zeker van om seizoen 2 te maken vanwege het vele werk.

Sylvester Stallone is met zijn serie Tulsa King sinds kort te zien met overwegend positief ontvangst. Maar nu al geeft de acteur aan dat hij sterk twijfelt over het maken van een tweede seizoen van de serie. Hij heeft het vele werk aan een TV serie namelijk sterk onderschat.

In een recent interview vertelt Stallone dat het werken aan een televisieserie aanzienlijk tijdrovender is vergeleken met het maken van films. Dit is de eerste gescripte televisieserie voor Sylvester Stallone na een decennialange carrière in het maken van, en spelen in, films.

Kunnen we het niet bij mij thuis filmen?
Stallone zegt er het volgende over: "Het is meer dan zwaar. Ik kan het me niet voorstellen dat sommige mensen dit voor vier, vijf of zes seizoenen achter elkaar doen. Het is afmattend vergeleken met het maken van een film. Ik zal dan ook nooit meer klagen over een zware shoot. Kunnen ze het voortaan niet filmen bij mij thuis in Palm Beach? Dat zou wel leuk zijn."

In zijn nieuwe serie Tulsa King is Sylvester Stallone een New Yorkse maffiabaas die na 25 jaar in de gevangenis naar de meest onwaarschijnlijke plaats gestuurd wordt, namelijk Tulsa, Oklahoma. Aldaar poogt hij een compleet nieuw criminele organisatie op te richten. Het is mede gemaakt door de makers van Yellowstone en The Sopranos.

Tulsa King is vanaf december te streamen op de nieuwe streamingdienst SkyShowtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze serie brengt een einde aan de carrière van topacteur Gary Oldman
Series / Nieuws

Deze serie brengt een einde aan de carrière van topacteur Gary Oldman

De bekende acteur Gary Oldman hint op het einde van zijn carrière, zodra zijn huidige serie \'Slow Horses\' voorbij is...

Brits icoon Gary Oldman acteert al sinds de jaren 80 en is te zien geweest in talloze succesvolle films en series. Nu heeft de acteur onthuld dat hij in de nabije toekomst mogelijk stopt met acteren.

De Engelse acteur, die in 2018 een Oscar won voor zijn werk in de dramafilm Darkest Hour over Winston Churchill, werd internationaal bekend door films als Sid & Nancy uit 1986 en Rosencrantz & Guildenstern Are Dead uit 1990. Sindsdien heeft hij veel prominente rollen gespeeld, waaronder commissaris Gordon in de Dark Knight-trilogie van Christopher Nolan en Sirius Black in de Harry Potter-films.

Stopt Gary Oldman ermee?
In een interview over zijn rol in de serie Slow Horses heeft Oldman nu onthuld dat hij misschien van plan is om een stap terug te doen van acteren en met pensioen te gaan nadat de serie voorbij is. Hij zegt hierbij dat hij niet nog wil werken tegen de tijd dat hij 80 jaar oud is:

"Ik heb een benijdenswaardige carrière gehad, maar carrières nemen af, en ik heb andere dingen die me interesseren buiten acteren. Als je jong bent, denk je dat je eraan toe zult komen om ze allemaal te doen - dat boek lezen - en dan vliegen de jaren voorbij. Volgend jaar word ik 65, 70 staat voor de deur. Ik wil niet actief zijn als ik 80 ben".

Oldman focust zich nu dus op de Apple TV-serie Slow Horses, waarin hij de bekwame inlichtingen-officier Jackson Lamb speelt. Het eerste seizoen van de serie verscheen in april van dit jaar en in december komt seizoen 2 alweer uit. En het lijkt erop dat het einde van Oldmans carrière nog even niet in zicht is, want de serie is ook vernieuwd voor seizoen 3 en 4.

Slow Horses is te zien op Apple TV+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Chucky wordt de Kerstman in laatste aflevering seizoen 2
Series / Nieuws

Chucky wordt de Kerstman in laatste aflevering seizoen 2

De bekende griezelige pop neemt wel een heel bijzondere gedaante aan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De teaser voor de Chucky seizoen 2 finale, die een kerstspecial wordt, laat de griezelige pop wel van een heel andere kant zien. Zo is hij volgens kerst thema gekleed, al zal hij geen cadeautjes komen brengen…

Niet iedereen had deze comeback aan zien komen. De vorige aflevering leek het schrikbewind van Chucky af te sluiten toen de laatste van de Good Guy poppen met zielsfragmenten van de seriemoordenaar Charles Lee Ray werd vernietigd.

In de laatste seconde werd echter onthuld dat hij mogelijk ook de kinderpsycholoog Dr. Mixter in bezit heeft, wat betekent dat hij op elk moment kan terugkeren naar zijn ware gedaante, zolang hij maar een nieuwe pop vindt.

Een griezelige kerst
SyFy heeft een teaser uitgebracht voor de komende finale van Chucky seizoen 2, die een kerstspecial zal zijn. Het is duidelijk dat Chucky inderdaad een manier vindt om terug te keren, want de promo volgt de overlevende personages die hun overwinning vieren tijdens Kerstmis. Maar hun festiviteiten worden onderbroken door de met een kettingzaag zwaaiende Chucky verkleed als Kerstman die uit hun schoorsteen komt.

De aflevering, met de titel "Chucky Actually" is een sarcastische draai aan de kerstklassieker Love, Actually. De combinatie van kerstvreugde en ijzingwekkende terreur is al lang een verleiding voor filmmakers, net als voor Charles Dickens toen hij zijn klassieker A Christmas Carol schreef.

De teaser is hieronder te zien:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.