search
 Er bestaat een kans op seizoen 12 voor 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Er bestaat een kans op seizoen 12 voor 'The Walking Dead'

'The Walking Dead' seizoen 12 hoeft niet zo dood te zijn als men denkt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nu The Walking Dead seizoen 11 zijn laatste afleveringen released, betekent de onconventionele toekomst van de franchise dat The Walking Dead seizoen 12 nog geen definitieve headshot heeft gekregen.

Enigszins ongebruikelijk voor een TV show die zijn laatste adem uitblaast, ziet de toekomst van The Walking Dead er rooskleurig uit. The Walking Dead seizoen 12 zit misschien niet in bij AMC, maar een reeks spin-offs wel. The Walking Dead: Dead City brengt Jeffrey Dean Morgan terug als Negan en Lauren Cohan als Maggie. Daryl Dixon heeft Norman Reedus als de gelijknamige schurk, en een derde spin-off herenigt Andrew Lincoln en Danai Gurira als Rick Grimes en Michonne.

In de annuleringsverklaring van AMC werd voorspelbaar geen specifieke reden genoemd waarom The Walking Dead seizoen 12 is stopgezet, maar omdat seizoen 11 de laatste reeks van Robert Kirkmans originele stripboeken beslaat, komt het einde van de adaptatie overeen met de originele bron.

Toch nog hoop?
AMC heeft duidelijk grote plannen voor de brede Walking Dead-franchise, en dat betekent dat The Walking Dead seizoen 12 niet voor altijd kan worden uitgesloten.

Afhankelijk van hoe het Daryl Dixon, Maggie & Negan, en Rick & Michonne vergaat - zowel wat betreft kijkcijfers als hun fictieve reizen - is het aannemelijk dat de belangrijkste overlevenden op een dag kunnen worden herenigd voor een traditioneel The Walking Dead seizoen 12.

Een mogelijke opname in het verhaal is de CRM. De helikopter groep die Rick Grimes meenam, wordt in alle Walking Dead delen genoemd, en zal waarschijnlijk een belangrijke rol spelen in komende spin-offs. Als The Walking Dead seizoen 12 er ooit komt, zou de CRM de hoofdrol van antagonist kunnen spelen.

Je kunt alle seizoenen van The Walking Dead streamen op Disney+



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen