Heel goed nieuws voor fans van 'Star Trek: Discovery'!

Goed nieuws voor fans van 'Star Trek: Discovery'!

Het Star Trek-universum wordt elk jaar groter, en dat houdt voorlopig nog niet op.

Zilko Tarici, 22 november 2022 06:00

De opnames van het vijfde seizoen van [i]Star Trek: Discovery zijn officieel afgerond, zo brachtten diverse cast- en crewleden via hun sociale media naar buiten.[/b]
Het nieuwe seizoen is echter wel iets korter dan we gewend zijn: ditmaal bestaat de reeks namelijk uit 10 afleveringen.

Daarnaast zou het zo zijn dat het verhaal een stukje losser van aard is en afleveringen meer op zichzelf zullen staan. De toon wordt ook volgens geruchten luchtiger dan voorheen.

In het vijfde seizoen zien we hoe Captain Burnham en de bemanning van de U.S.S. Discovery een mysterie ontrafelen dat hen naar de andere kant van het helaal stuurt om een oeroude verborgen kracht te onderzoeken. Daarbij hebben ze wel de nodige concurrentie te verduren.

Terugkerende castleden zijn Sonequa Martin-Green (Captain Michael Burnham), Doug Jones (Saru), Anthony Rapp (Paul Stamets), Mary Wiseman (Sylvia Tilly), Wilson Cruz (Dr. Hugh Culber), David Ajala (Cleveland “Book” Booker) en Blu del Barrio (Adira). Gastrollen zijn er voor Tara Rosling (Ni’Var President T’Rina), Chelah Horsdal (Federation President Rillak), Oded Fehr (Admiral Vance) en David Cronenberg (Kovich).
Bron: Fausto Tejeda

Lees meer over: Star Trek Discovery, Doug Jones, Sonequa Martin Green, Anthony Rapp, David Ajala

Populair nieuws