'Star Trek: Discovery'-ster over de forse kritiek

Sonequa Martin Green over de kritiek die geleverd werd op de populaire serie van Paramount+.

Jim Pedd, 15 juli 2022 13:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Star Trek: Discovery-actrice Sonequa Martin-Green speelt sinds 2017 de hoofdrol van Michael Burnham. In een nieuw interview gaat ze in op de forse kritiek die ze te verduren heeft gekregen rond de serie.
De serie Star Trek: Discovery volgt Michael Burnham, die de crew van de USS Discovery door tijd en ruimte leidt. Critici zijn prima tevreden over de serie, maar heel wat traditionele Star Trek-fans zijn helemaal niet zo blij met de serie. De richting en stijl bevalt hen niet.

Star Trek: Discovery-kritiek
Star Trek: Discovery heeft in elk geval een meer serie-achtig verhaal, waarbij elk seizoen een overkoepelend verhaal verteld wordt, gedreven door emoties en personages.

Tijdens een interview met de Radio Times vertelde Martin-Green die kritiek moeilijk te vinden, maar wel te begrijpen. De serie die ze maakt is "heel anders van andere iteraties" van Star Trek. Daarom begrijpt de actrice ook wel waarom fans zo kritisch reageren.

Tegelijk is ze heel blij met wat de serie is. Ze wil hem gewoon houden zoals hij is en dus ook echt niet veranderen. "Hun stemmen verdienen het ook om gehoord te worden en we waarderen ze. Zelfs al zijn ze het niet met ons eens. Zelfs al bekritiseren ze ons. Ik begrijp het, want het betekent veel voor hen."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Sonequa Martin Green, Star Trek Discovery, Star Trek

Populair nieuws