search
Op deze datum zie je 'Tulsa King' met Sylvester Stallone in Nederland!

Op deze datum zie je 'Tulsa King' met Sylvester Stallone in Nederland!

In de VS is de misdaadserie met Sylvester Stallone al te zien, maar in Nederland nog niet.

Mitchell van Vuren
Met de misdaadserie Tulsa King waagt Sylvester Stallone zich aan zijn eerste televisierol. Als gepensioneerde maffiabaas bewijst hij zichzelf weer eens als één van Hollywoods meest iconische acteurs. De serie is al bijna in Nederland te zien!

In de serie volgt de kijker het verhaal van Dwight 'The General' Manfredi, die wordt gespeeld door Stallone. Na 25 jaar wordt de oude maffiabaas vrijgelaten uit de gevangenis, maar van zijn oude imperium is nauwelijks meer wat over.

Zijn baas verbant de oude rot harteloos naar Tulsa, Oklahoma. Maar daar laat Manfredi het niet bij. In Tulsa ziet hij de kans om zijn oude glorie te herstellen en weer een gangster van de oude stempel te worden.De gangsterserie te zien in Nederland
De serie is in de Verenigde Staten te zien via de streamingdienst Paramount+, die helaas niet beschikbaar is in Nederland. Gelukkig is sinds kort SkyShowTime gelanceerd in Nederland, die een groot deel van het aanbod van Paramount+ ook aanbiedt. En zo ook Tulsa King!

Bij SkyShowTime zijn vanaf 28 november de eerste twee afleveringen van Stallone's gangsterserie te zien. Vanaf die datum zal elke week een nieuwe aflevering verschijnen van Tulsa King!Aanbevolen artikelen