'The Walking Dead' onthult eerste blik op spin-off: Daryl Dixon in Frankrijk!

Eerste blik op spin-off: Daryl Dixon in Frankrijk!

The Walking Dead heeft een eerste blik getoond op de aankomende Daryl Dixon spin-off.

Niels Arts, 22 november 2022 14:40

The Walking Dead is na elf seizoenen afgelopen, maar het universum leeft verder. Zie hier de eerste afbeeldingen van de Daryl Dixon spin-off.
Een spin-off die het personage uiteraard volledig heeft verdiend. Misschien wel het meeste van iedereen, aangezien hij al sinds het eerste seizoen van The Walking Dead in de serie te zien was. Elf lange seizoenen hield hij het vol!

Daryl Dixon spin-off
Maar kennelijk heeft acteur Norman Reedus er nog steeds geen genoeg van. Of hij krijgt er zoveel voor betaald dat hij simpelweg geen 'nee' kan zeggen. Hoe het dan ook zit, er komt een spin-off aan waarin Daryl Dixon centraal staat.

Om de serie een beetje nieuw te houden, hebben de makers besloten het personage naar de overkant van de oceaan te verhuizen. Daryl Dixon is namelijk afgereisd naar Parijs, in Frankrijk. Ook daar zijn de walkers een grote bedreiging, maar in typische The Walking Dead-stijl, de mensen ook!

Bekijk hieronder de eerste foto's van de AMC-serie. Het laatste seizoen van The Walking Dead is nu te zien op Disney Plus.


Bron: Comic Book

Lees meer over: The Walking Dead, Disney Plus, AMC, Daryl Dixon, Norman Reedus

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws