Wat gaat er gebeuren nu dat 'The Walking Dead' helemaal klaar is?

De Franse toekomst van 'The Walking Dead'

Het einde van de 'The Walking Dead' is nu echt hier met het einde van seizoen 11, maar dat betekent niet dat dit het einde is van de franchise.

Adrienne Koolen, 21 november 2022 08:36

Seizoen 11 is misschien wel het einde van 12 jaar van The Walking Dead. Dat betekent niet dat de hele franchise er mee op gaat houden. Er ligt nog een enorme toekomst op de zombiefranchise te wachten.
Het einde van The Walking Dead werd bevestigd in september 2020. Hierdoor bleef alleen seizoen 11 over om alles af te ronden en de Commonwealth-verhaallijn tot een passend gewelddadig einde te brengen.

Wat gaat er nu gebeuren nu seizoen 11 ten einde is?

Nieuwe spin-offs
De finale van The Walking Dead zorgde ervoor dat alle verhalen netjes afgerond werden, maar zorgde ook voor mogelijkheden voor nieuwe spin-offs.

Er zullen in totaal maar liefst 3 spin-offs komen van The Walking Dead. In Isle of the Dead zullen Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgen de hoofdrollen krijgen.

In The Walking Dead: Dead City zal zich afspelen in New York.

Een Harry Potter en The Walking Dead cross-over
Er komt ook een spin-off die Daryl Dixon volgt. De gelijknamige spin-off genaamd Daryl Dixon zal zich afspelen in Frankrijk. Clémence Poésy, die eerder al in Harry Potter en Tenet speelde zal ook een rol krijgen.

Bekijk hier The Walking Dead
Bron: Screenrant

Lees meer over: The Walking Dead, Lauren Cohan, Jeffrey Dean Morgen, Isle of the Dead, Dead City, Clemence Poesy, Daryl Dixon, Commonwealth

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws