search
Afscheidsconcert Elton John (75) gelukkig nog te zien bij deze streamingdienst
Series / Nieuws

Afscheidsconcert Elton John (75) gelukkig nog te zien bij deze streamingdienst

Met een prachtige tour en spetterende gastoptredens zet de zanger er een punt achter.

Aan alle goede dingen komt een eind. Zelfs Elton John ontsnapt daar niet aan. Hij tourt nu voor de allerlaatste keer met een geweldig concert, en een exclusieve opname daarvan is nu te vinden bij Disney+ onder de naam Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium.

Met de mooie leeftijd van 75 jaar vindt Elton John het mooi geweest. Recentelijk gaf hij zijn laatste concert in de Verenigde Staten. In eerste instantie was de show via een livestream van Netflix te zien, maar nu heeft Disney+ de rechten in handen van de concertregistratie.

Op het concert in Los Angeles speelde Elton John veel van zijn bekendste nummers, zoals Crocodile Rock en Goodbye Yellow Brick Road. Ook waren er vele gastoptredens van grote namen, waaronder Kiki Dee en Dua Lipa.

Maar dat zijn niet eens de grootste namen onder de gasten. Verder werden de bezoekers vereerd met onder andere de aanwezigheid van Jude Law, Joni Mitchell, Paul McCartney en Mick Jagger.

Elton John naar Europa
Voor de mensen die Elton John nog een laatste keer live willen zien is er nog hoop. John zal de tour af gaan maken met meerdere optredens in Europa. Hij zal in juli eindigen te Zweden, maar daarvoor zal hij nog te zien zijn in Antwerpen op 27 en 28 mei.

Mocht je niet zoveel geduld hebben, kan je nu al het concert terugkijken bij Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen