search
'Walking Dead'-ster doet boekje open over emotionele afscheid Daryl en Carol
Series / Nieuws

'Walking Dead'-ster doet boekje open over emotionele afscheid Daryl en Carol

Met een streep door de spin-off van Daryl & Carol was het afscheid voorgoed.

Tijdens de allerlaatste aflevering van The Walking Dead moesten ook de hechte personages Daryl en Carol afscheid nemen. Nu doet Norman Reedus, de acteur van Daryl Dixon, een boekje open over hoe zwaar de opnames waren van de heftige scène.

Beide personages zijn al vanaf seizoen 1 te vinden in de zombieserie en dragen een hoop bagage met zich mee. Hun vriendschap vormt een rode draad door alle seizoenen heen volgens vele fans, en verdiende dus ook een passend einde.

Melissa McBride, de actrice van Carol, zal niet meespelen in een van de vele spin-offs, die zullen volgen op de originele serie. Daryl zal zijn eigen weg gaan, en dat pad zal hem zelfs helemaal naar Frankrijk leiden!Reedus over de lastige opnames
Het emotionele afscheid was geen makkie om op te nemen, zo vertelde Reedus tegen Entertainment Weekly. Hij zei: "Ja, dat was echt een emotionele dag. De subtekst was zwaarder dan de dialoog alleen. Het was wild. Er zijn bepaalde delen van het echte leven, dat zich soms mengt met verhaallijnen, en dat was echt een zware dag. Het voelde als een begrafenis."

Hij ging verder:"Het was erg stil op de set... Er was veel dialoog, die nogal schertsend was, en we haalden dat deel eruit omdat het zo'n 'echte' dag was, en om dan grappend dialoog te moeten zeggen, dat sloeg nergens op. Ik weet niet waar dat vandaan kwam of hoe dat idee ontkiemde… Het was zo'n 'echte' situatie geworden dat we het 'echt' moesten spelen."

Ergens in 2023 zal de spin-off over Daryl Dixon uitgezonden worden.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen