'The Walking Dead' zorgt voor inleiding nieuwe spin-off

'The Walking Dead' geeft inleiding nieuwe spin-off

Het einde van The Walking Dead luidt het begin van een nieuwe spin-off in.

Niels Arts, 23 november 2022 09:45

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nu het laatste seizoen van The Walking Dead ten einde is gekomen, hebben we genoeg om over na te praten. Het einde van het TWD-universum is namelijk nog lang niet in zicht!
Fans van The Walking Dead hoeven niet lang te wachten voordat ze hun volgende zombieavontuur op de buis kunnen bekijken. Meerdere spin-offs zijn in ontwikkeling, die volgend jaar al uit moeten komen.

The Walking Dead spin-offs
Drie spin-offs waar momenteel aan gewerkt wordt, gaan over Rick en Michonne; Daryl Dixon en de laatste over Maggie en Negan. Het einde van 'Rest in peace' luidt het verhaal van één van deze spin-offs mooi in.

We hebben het over de serie Isle of the Dead, de spin-off met Maggie en Negan in de hoofdrol. In de seriefinale van The Walking Dead zagen we de twee regelmatig samen.

Soepel gaat dit echter niet bepaald, want wanneer Negan samen met Maggie wil werken wijst die tweede het aanbod af. "Waarom kan je met niet gewoon alleen laten? Wat probeer je te bereiken?"

"Ik probeer niets te bereiken," reageert Negan daarop. "Ik doe dit voor jou. Als jij Pammy uitschakelt, zal hel op je neervallen. En dan kom je niet meer terug. En je moet terugkomen. Dus ik ga het doen."

Later in de aflevering zegt Negan eindelijk 'sorry' tegen Maggie, voor het vermoorden van Glenn al die seizoenen geleden. Maggie bedankt Negan, maar geeft aan hem waarschijnlijk nooit te kunnen vergeven.

De twee zijn geen vijanden meer, maar ook geen vrienden. Conflict kan dus nog steeds terugkeren, en dat zal ongetwijfeld ook gebeuren in Isle of the Dead. Het laatste seizoen van The Walking Dead is nu te zien op Disney Plus.


Bron: Comic Book

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Disney Plus, Maggie en Negan, Isle of the Dead

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws