'Doom Patrol' waarschuwt kijkers voor naderend gevaar in nieuwe beelden van seizoen 4

Er is iets heel groots en enorm gevaarlijk onderweg naar de wereld van 'Doom Patrol'.

Glenn Walsh, 23-11-2022 10:21

Binnenkort is het nieuwste seizoen van Doom Patrol te zien. De serie van HBO Max heeft de officiële trailer naar buiten gebracht met als voornaamste boodschap dat het gevaar echt is en er aan gaat komen.
Het gevaar waar naar gerefereerd wordt is dat van Immortus. Hij spreekt de leden van Doom Patrol toe dat Immortus daadwerkelijk bestaat en onderweg is. Bovenal moeten de leden zich nu eens ernstig afvragen of dit niet misschien de aanloop is van het einde der tijden. Echter niet iedereen neemt het nieuws serieus.

Vijand van weleer
Het wordt in de trailer niet geheel duidelijk wie of wat Immortus nu precies is, maar afgaande op de historie in de wereld van Doom Patrol was generaal Immortus voor het eerst geïntroduceerd in 1955. Hij is een van de voornaamste en meest mysterieuze vijanden van het team van Doom Patrol.

In het nieuwe seizoen hebben de superhelden dus de maken met generaal Immortus. Maar ook zal het team onverwachts ineens naar de toekomst reizen om daar een ongewenste verassing te krijgen. Nu ze geconfronteerd worden met hun sluipende ondergang moet het team eens en voor altijd bepalen of hun eigen geluk of het lot van de wereld belangrijker is.

Op 8 december komt het nieuwste seizoen uit. Kijk ondertussen naar Doom Patrol op Prime Video.

Bron: HBO Max

Lees meer over: Doom Patrol, HBO Max, Prime Video

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie