Hoe de held uit 'The Walking Dead' terugkeert in de slotaflevering

De seriefinale van The Walking Dead betekende de terugkeer van een iconisch personage.

Niels Arts, 23 november 2022 09:08

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het laatste seizoen van The Walking Dead is afgerond, en er is genoeg om over na te praten. Zoals de terugkeer van een iconisch personage! Let op, spoilers volgen.
De laatste aflevering van het elfde seizoen van The Walking Dead, 'Rest in Peace', beantwoorde een vraag waar veel fans al jaren mee zaten: keert Rick Grimes terug? Het antwoord is...

Rick Grimes in The Walking Dead
Ja, natuurlijk! Het hoofdpersonage van het gros van de serie was in 2018 voor het laatst in The Walking Dead te zien, tot zijn terugkeer in de seriefinale afgelopen weekend. Dit is hoe we hem zagen.

Rick en Michonne verschenen in een soort epiloog na het aflopen van de aflevering, waarin we zien hoe de twee geliefden brieven schrijven over de avonturen die ze beleefd hebben, en mensen die ze verloren zijn. Zo start Rick zijn verhaal:

"Ik denk constant aan de doden. En de levenden die ik ben verloren. Ik denk er elke dag aan. Hun gezichten. Wat ik van ze heb geleerd. Hoe ze me hebben gemaakt tot wie ik ben. Zoveel meer dan dit alles heeft me gemaakt tot wie ik ben."

En Michonne:

"We zullen altijd samen zijn, zelfs als we uit elkaar zijn. Samen zijn we het sterkst. We zijn liefde, en liefde is eindeloos."Het laatste seizoen van The Walking Dead is nu te zien op Disney Plus.
Bron: Comic Book

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Rick Grimes

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws