Vierde seizoen van 'Doom Patrol' krijgt een eerste trailer

Eerste trailer seizoen 4 'Doom Patrol' verklapt ook release datum!

Daan Kusen, 10-10-2022 13:08

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het is alweer een jaar geleden sinds het einde van het derde Doom Patrol seizoen. De serie, over een groep anti-helden die in de meest gekke omstandigheden de wereld moeten redden, werd vorig jaar nog vernieuwd. Nu is er dan eindelijk een trailer!
Het eerste blok afleveringen van het vierde Doom Patrol seizoen zal op 8 december in premiere gaan, met twee afleveringen tegelijk. Er komt dan elke week een aflevering uit, tot vijf januari. Een tweede deel van het seizoen, dat wederom uit zes afleveringen zal bestaan, wordt in 2023 verwacht.Nieuw personage!
In het nieuwe seizoen zullen ook nieuwe personages hun opwachting maken. Zo werd vorige maand bekend gemaakt dat Madeline Zima (bekend van Twin Peaks) de superheld Space Case gaat spelen.

Het is nog onduidelijk of Doom Patrol ook een vijfde seizoen krijgt. Met alle veranderingen en annuleringen bij HBO Max is ook de toekomst van Doom Patrol nog niet zeker.

Het eerste gedeelte van het vierde Doom Patrol seizoen zal in Nederland te zien zijn op Prime Video.Bron: ComicBook.com

Lees meer over: doom patrol, hbo max, diane guerrero, april bowlby, joivan wade, robotman, negative man, elasti woman, crazy jane, niles caulder, the chief, cyborg, vic stone, prime video

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in