3 bikkelharde Netflix-series die je niet wilt missen

3 bikkelharde Netflix-series die je moet zien

Vul je kijklijstje snel aan met deze 3 topseries op Netflix!

Mitchell van Vuren, 24 november 2022 09:07

Met deze 3 bikkelharde series kan je er weer even tegenaan! Lees snel de aanraders van SerieTotaal hieronder en kies welke jij vanavond op gaat zetten!
1899 | Netflix | 8 afleveringen
In 1899 vaart een stoomschip uit naar het westen, op weg naar de Nieuwe Wereld. De passagiers, een gemengd gezelschap van Europese afkomst, worden verenigd door hun dromen over hun toekomst in het buitenland.

Maar hun reis neemt een onverwachte wending wanneer ze een ander migrantenschip op drift ontdekken op open zee. Wat ze aan boord aantreffen zet hun droom om naar een absolute nachtmerrie.


Elite | Netflix | 6 seizoenen
Las Encinas is de meest exclusieve school van het land, waar de nationale elite hun kinderen naartoe sturen. Wanneer drie tieners uit de arbeidersklasse worden toegelaten na de verwoesting van hun vorige school door een aardbeving, staat de hele elitaire bende op zijn kop.

De botsing tussen degenen die alles hebben en degenen die niets te verliezen hebben creëert een intense storm, die eindigt in een moord. De grote vraag is: wie heeft de misdaad gepleegd?


Mighty Morphin Power Rangers | Netflix | 4 seizoenen
Het trieste nieuws dat Jason David Frank, de beroemde Green en White Ranger, was overleden kwam voor velen hard aan. Des te meer reden om de kinderserie weer eens op te zetten en te genieten van de Power Rangers.

Vijf doodgewone tieners worden uitverkoren door een intergalactische tovenaar om het universum te beschermen als de Power Rangers. Om hun aartsvijand Rita Repulsa te verslaan beleeft het team vele avonturen door het hele universum heen.

Verfris je geheugen met deze trailer van de serie!

Bron: Netflix

Lees meer over: power rangers, mighty morphing power rangers, 1899, elite, netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws