Spin-off 'Dead City' is in teaser even gruwelijk als 'The Walking Dead'

Teaser 'The Walking Dead: Dead City'

Meggie en Negan moeten zien te overleven in een post-apocalyptisch Manhattan.

Mitchell van Vuren, 24 november 2022 08:29

Na het avontuur van The Walking Dead begint voor Maggie en Negan een nieuw verhaal in de spin-off The Walking Dead: Dead City. Voorheen bekend als Isle of the Dead zal de spin-off de twee personages volgen in Manhattan, gevuld met zombies. Bekijk snel de teaser!
Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan zullen wederom terugkeren in de rollen van Maggie en Negan, die hun weg moeten vinden in New York. De teaser verraadt al dat de serie weer bomvol zal zitten met wat The Walking Dead zo sterk maakte: intriges, geweld en heel veel zombies!

Ook een deel van de crew trekt mee naar Manhattan. Eli Jorné, die al meerdere seizoenen schrijver en een van de uitvoerend producenten is van de originele serie, is de showrunner van de nieuwe serie. Verder wordt de show geproduceerd door Cohan, Morgan en Scott M. Gimple.

Naast Cohan en Morgan zijn er ook nieuwe castleden. Daartoe behoren onder andere Mahina Napoleon (NCIS: Hawai'i), Zeljko Ivanek (Madam Secretary) en Jonathan Higginbotham (Shining Vale).Wat staat ons te wachten?
Maggie en Negan reizen af naar een post-apocalyptisch Manhattan, dat allang geleden afgesneden is van het vasteland. De afbrokkelende stad is gevuld met de doden en de bewoners, die New York in anarchie hebben gedompeld. Een perfecte plek voor een spin-off dus!

De serie komt ergens in 2023 uit op AMC en AMC+. Bekijk hieronder de teaser!Bron: JoBlo

Lees meer over: the walking dead dead city, the walking dead, meggie, negan, amc, the walking dead

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws