search

Ons nieuws van donderdag 24 november 2022

Recensie Netflix-serie 'Dead to Me' seizoen 3
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Dead to Me' seizoen 3

In deze definitieve afsluiter zit de politie de dames op de hielen, terwijl hun vriendschap hechter is dan ooit.

Regie: Rebecca Asher, Liz Feldman, Jeneé LaMarque, e.a. | Cast: Christina Applegate (Jen), Linda Cardellini (Judy), James Marsden (Ben/Steve), Diana Maria Riva (Detective Ana Perez), Brandon Scott (Nick Prager), e.a. | Aantal afleveringen: 10 | Speelduur: 27-39 minuten | Jaar: 2022

Het laatste seizoen van Dead to Me start bij het ongeluk waarin Jen en Judy werden aangereden door een dronken Ben (de tweelingbroer van Steve, die Jen vermoord heeft), die er vandoor ging voordat hij wist wie hij verwond had. Dat is dus nog meer op de plank dan er al lag en na de lange afwezigheid van de serie is dat weer even wennen. Maar gelukkig heeft Netflix ruimte gemaakt voor deze afronding en voor je het weet herinner je je weer waarom je ooit bent begonnen aan deze serie.

De twee hoofdpersonages gaan naar het ziekenhuis: Jen blijkt hun recente auto-ongeluk zonder schade te hebben doorstaan en juist Judy blijkt een probleempje te hebben "“ en ze weet daar door een misverstand niets van af. Ondertussen is er een politieagent die zich heeft vastgebeten in de moordzaak waarin Jen schuldig is en hun bondgenoot op het bureau weet niet hoe lang ze haar hand boven hun hoofden kan houden.

Het derde seizoen houdt de spanning erin, maar heeft een element flink opgeschroefd: de humor. Dead to Me was altijd al een serie met grappen, maar nog niet eerder in zulke grote mate. Deze grappen hebben af en toe een hoog sitcomgehalte. "I can see a crack," zegt iemand, waarna Chrstina Applegate geschrokken naar billen grijpt voordat ze ziet dat het gaat om een scheurtje in het plafond. Haar jarenlange ervaring van Married with Children komt weer goed van pas.

Maar dat betekent niet dat het een flauwe serie is geworden. Integendeel, de makers vinden een goede balans tussen humor en drama. En juist doordat er leuke momenten zijn is het des te spannender dat het zwaard van Damocles boven de hoofden van Jen en Judy en Judy hangt. Want ja, die twee hebben wat dingen uitgevreten die wettelijk niet zijn toegestaan, maar het was niet zonder acceptabele reden en je wil niet dat ze in de problemen komen.

Hun verleden hijgt ze in de nek nu niet slechts de politie maar ook de FBI betrokken is bij de moordzaak van Judy's man Steve. De waarheid probeert met alle macht boven water te komen en de rechercheur die ze probeert te helpen door de boel op te houden en te saboteren krijgt het daar steeds moeilijker mee. Terwijl dat speelt komen er in dit seizoen nog een paar nieuwe conflicten bij, die allemaal onderdeel zijn van het pad naar de laatste aflevering.

Voor lange tijd was het onduidelijk of Netflix überhaupt nog verder wilde met Dead to Me, maar uiteindelijk kwam het nieuws dat er nog een seizoen mocht komen voordat de stekker eruit gaat. Daarom wordt het verhaal afgerond en dat is maar goed ook, want als er een cliffhanger was geweest zou de serie daarmee voorgoed zijn geëindigd.

Christina Applegate, die Jen speelt, heeft inmiddels de spierziekte MS en heeft haar carrière aan de wilgen gehangen. Ze had al moeite met afmaken waar ze mee bezig was. Het is te zien dat ze oprecht steun kreeg van co-ster Linda Cardellini, die Judy speelt, want hun waardering voor elkaar is zichtbaar in de emotionele scènes die ze met elkaar hebben.

Cardellini toont ook weer een sterk staaltje acteerwerk. Behalve dat ze een kameleon is die in andere films en series zeer uiteenlopende rollen vertolkte, is ze op dreef in deze rol. Judy is succesvol gegroeid, maar ze is er nog niet helemaal. Cardellini gebruikt onverwachte en aandoenlijke trekjes om dat over te brengen.

Het derde seizoen is een waardige afsluiter voor een serie die nooit bijzonder veel aandacht heeft gekregen. Hij maakt een lach en een traan los en ondanks dat je het einde voelt aankomen is het toch vervelend wanneer dat zich eindelijk aandient. Deels omdat dit waarschijnlijk een van de laatste keren is dat we Christina Applegate aan het werk zullen zien, die ondanks veertig jaar ervaring onder andere omstandigheden nog makkelijk tientallen jaren had kunnen doorgaan. Een dubbele afsluiter en beide pijnlijk.

★★★★☆

Dead to Me is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tweede seizoen 'Andor' introduceert bekende 'Star Wars'-robot
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'Andor' introduceert bekende 'Star Wars'-robot

In seizoen 2 van 'Andor' zal een erg bekende en geliefde droid uit de 'Star Wars'-films te zien zijn.

Nu het eerste seizoen van Star Wars: Andor erop zit, is het wachten op het tweede en laatste seizoen van de serie. Nu blijkt dat er in dit nieuwe seizoen een wel heel bekend personage terug zal komen.

De prequel-serie van Rogue One zal in seizoen 2 nog meer elementen uit de Star Wars-film uit 2016 bevatten. Een van de manieren waarop dit gedaan zal worden, is door de geliefde droid K-2SO terug te brengen. In een gesprek met Collider lijkt de maker van de serie, Tony Gilroy, bevestigd te hebben dat de robot te zien zal zijn.

Een moeilijk stuk bagage
Op de vraag over hoe waarschijnlijk het was dat K2 in het tweede seizoen te zien zal zijn, antwoordde hij: "Nou, ik denk dat dat een van de verantwoordelijkheden van deel 2 is. Het is duidelijk dat als we Rogue tegenkomen, we daarmee te maken hebben".

Gilroy sprak eerder over de komst van K-2SO in de serie en herhaalde dat de serie zich zo'n vijf jaar voor de gebeurtenissen van Rogue One afspeelt, wat betekent dat er voldoende tijd zou zijn voor de personages om elkaar te ontmoeten en partners te worden. Eerder dit jaar merkte Gilroy op dat er meerdere redenen zijn waarom de droid niet in het eerste seizoen te zien was:

"Ik zou zeggen: wacht maar af. Het is een verhaal dat we graag willen vertellen. Het is moeilijk om een "‹"‹Imperial droid bij je te dragen en niet alle aandacht te trekken. Het is een moeilijk stuk bagage. Als we het doen, doen we het op een spectaculaire manier, in plaats van het te presenteren en te negeren, of het te presenteren of te verbergen, of de slechte versies die we hadden moeten doen".

Andor seizoen 1 is te bekijken op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans hoeven niet bang te zijn voor snelle dood 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Fans hoeven niet bang te zijn voor snelle dood 'The Walking Dead'

Naast de al aangekondigde spin-offs lijkt de franchise nog meer in petto te hebben.

Nu de finale van The Walking Dead is uitgezonden, zal de serie in 2023 uitmonden in drie nieuwe spin-offs met geliefde personages uit de oorspronkelijke serie. Maar er lijkt nog veel meer in het verschiet te zijn.

In een gesprek met AMC zei Gimple, de content officer, dat The Walking Dead spin-offs die in 2023 worden uitgezonden, de eerste zijn van vele nieuwe shows met originele personages uit de serie. Hij onthulde dat de anthologieserie van 2022, Tales of the Walking Dead, meer oude, bekende personages zou bevatten, iets wat hij wil naarmate de franchise zich verder ontwikkelt dan de oorspronkelijke serie.

Bovendien beweerde Gimple tijdens een kerstspecial in 2021 dat minstens één van de nieuwe spin-offs een Walking Dead-komedieserie zou zijn, naast een serie met een schurk uit de hoofdserie. Hoewel deze laatste aankondiging wellicht een teaser was voor The Walking Dead: Dead City, is het gezien Negans betrokkenheid mogelijk dat andere schurken zoals de gouverneur of Terminus ook op tafel liggen voor toekomstige spin-offs.

The Walking Dead zou ook spin-offs kunnen gebruiken om de gaten op te vullen voor onvertelde verhalen die de kijkers graag willen zien. Een van deze spin-offs zou de terugkeer van Abraham, Eugene en Rosita kunnen tonen, en hun reizen documenteren voordat ze de overlevenden van de hoofdshow in seizoen 4 ontmoeten.

Welke verhalen Gimple ook hoopt te delen in de toekomst, het is duidelijk dat The Walking Dead franchise nog lang niet voorbij is, zelfs nadat de hoofdshow is afgelopen. De originele serie en komende spin-offs zijn te streamen op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Motion poster voor Netflix-serie 'You' seizoen 4 onthult interessante nieuwe locatie
Series / Nieuws

Motion poster voor Netflix-serie 'You' seizoen 4 onthult interessante nieuwe locatie

'You' seizoen 4 zal plaatsvinden op een geheel nieuwe locatie, die voor ons dichterbij huis is...

Netflix heeft op social media een nieuwe motion poster voor seizoen vier van de Netflix-serie You uitgebracht. Op de poster is te zien dat Joe Goldberg dit seizoen zal doorbrengen op een geheel nieuwe locatie.

Toen You in september 2018 op Netflix verscheen was dit zo'n groot succes dat de streamingdienst de serie kocht. De serie volgt de gevaarlijk charmante Joe terwijl hij zich fixeert op en geobsedeerd raakt door verschillende vrouwen. Nu blijkt dat You seizoen 4 een nieuwe wending neemt, door Joe's snode plannen naar Europa te transporteren.

Joe tussen de rode telefooncellen
You heeft nu via de social media-accounts van de serie een nieuwe motion poster van seizoen 4 onthuld. De poster geeft fans een nieuwe kijk op Joe, die een professoren-kostuum draagt voor zijn reis door Londen in het nieuwe seizoen. De beschrijving bij het bericht luidt als volgt: "Londen belt met wat nieuws. Uw reisschema wordt morgen om deze tijd bijgewerkt".

Dat betekent hoogstwaarschijnlijk dat er ergens vandaag een teaser voor het nieuwe seizoen gepost zal worden. You seizoen 4 zal verschijnen in twee delen, waarvan het eerste op 10 februari 2023 uitkomt. Het tweede verschijnt een maand later, op 10 maart 2023.

You is te zien op Netflix. Hieronder kun je de Tweet met de motion poster zelf bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-serie 'Andor' wordt echt anders in seizoen 2
Series / Nieuws

'Star Wars'-serie 'Andor' wordt echt anders in seizoen 2

Hoewel seizoen 2 nog even op zich laat wachten, geeft showrunner Tony Gilroy alvast wat informatie.

Het eerste seizoen van de Star Wars-serie Andor is ten einde gekomen, maar gelukkig wordt er al hard aan seizoen 2 gewerkt. Hoewel we nog even op het nieuwe seizoen moeten wachten, hebben de makers al wat informatie bekend gemaakt.

Helaas zullen we nog een tijdje moeten wachten om te zien hoe de reis van Cassian Andor doorgaat. Het laatste nieuws is dat seizoen 2 pas in 2024 zal verschijnen, en het is nog niet bekend in welke maand. Gelukkig heeft één van de showrunners nu al wat meer verteld over de tijdlijn van het nieuwe seizoen.

Een tijdsprong van een jaar
De details en het plot blijven vanzelfsprekend nog even geheim, maar uitvoerend producent Tony Gilroy heeft bevestigd dat de tijdlijn van Andor volgend seizoen versneld gaat worden. In een gesprek met Collider zei hij het volgende over over de première van seizoen 2: "Het zal een jaar later zijn na wat je zojuist hebt gezien. Er is in de tussentijd veel gebeurd".

Andor was bedoeld als een serie bestaande uit twee seizoenen, dus moet er in het nieuwe seizoen nog een hoop gebeuren om de verhaallijn af te maken. Volgens het artikel van Collider zal er in seizoen 2 ongeveer één jaar per drie afleveringen behandeld worden. Als er weer 12 afleveringen komen, krijgen we dus vier jaar van iedere karakter-boog te zien.

Het eerste seizoen van Star Wars: Andor is te zien op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt er in plaats van een 'Star Wars' trilogie een serie?
Series / Nieuws

Komt er in plaats van een 'Star Wars' trilogie een serie?

Er is praat over dat de nieuwe trilogie van 'Star Wars' misschien niet door gaat en plaats gaat maken voor een 'Star Wars' serie

Toen Star Wars: The Last Jedi in 2017 in de bioscoop verscheen, werd er meteen een project opgestart om een Star Wars-filmtrilogie te maken. Het is nu echter al jaren later en er is nog heel weinig informatie over deze filmtrilogie.

Dit project werd even naar achter geschoven toen schrijver en regisseur Rian Johnson werd betrokken bij Knives Out. Er werd steeds minder gedaan met de filmtrilogie en het leek zelfs even alsof de plannen helemaal geschrapt waren.

Johnson ging hier tegenin en zei dat de plannen er nog steeds waren. Toch is er nog steeds geen tijdlijn voor wanneer het daadwerkelijk zou kunnen gebeuren.

Praat over een serie
Eén ding is zeker: de filmtrilogie boekt niet veel vooruitgang. Nu is Johnson misschien bereid om af te stappen van het idee om films te maken.

Tijdens een interview werd er aan Johnson gevraagd of hij een Star Wars-serie zou willen maken.

Lees hieronder zijn antwoord:
"Ik zou alles doen voor een Star Wars. En als ik een idee had waar ik enthousiast over was, dat beter werkte als een serie dan als een film, dan zou ik het op die manier doen.

Op dit moment zitten we tussen het maken van de volgende Benoit Blanc-film en het nadenken over Poker Face. Ik blijf samenkomen met Kathy [Kennedy] en gesprekken voeren.

Wie weet? Het maken van The Last Jedi was de beste ervaring in mijn leven
".
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De makers van 'Andor' beantwoorden brandende vragen over het einde van de serie
Series / Nieuws

De makers van 'Andor' beantwoorden brandende vragen over het einde van de serie

De makers van 'Andor' reageerden op de theorie dat Maarva nog leeft.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tijdens het kijken van Andor hadden fans heel veel vragen, vooral over de laatste afleveringen. De makers van Andor beantwoorden eindelijk deze vragen en vertellen iets meer over theorieën die fans bedacht hebben.

Eén van deze theorieën was dat Maarva (Fiona Shaw) niet echt dood is. Maarva is de adoptiemoeder van Cassian en ze werd ziek in aflevering 11 van Andor, "Daughter of Ferrix".

Even later stierf ze, waardoor Cassian terugkeerde naar Ferrix voor haar begrafenis in de finale. Sommige fans geloofden echt niet dat ze echt overleden was.

Eén theorie suggereerde dat haar dood een list was die Cassian gebruikte. Zo zou Maarva kunnen ontsnappen van de onderdrukking waarmee ze werd geconfronteerd op Ferrix.

Klopt deze theorie?
Het is een hele goede theorie, waarvan we stiekem ook hopen dat die waar is. Maker Tony Gilroy vertelde echter in een interview met Entertainment Weekly dat deze theorie niet klopt.

Dit is wat hij zei:
"Ik zag die theorie. Ik hou van die theorie. Ik zag iemand met een theorie: "Oh mijn god, ze is niet dood. Ze sluipen haar daar weg. Het is Cassian's manier om haar vrij te krijgen en ze denken dat ze dood is." En ik dacht: "Wauw, dat is een haalbaar idee", maar dat is niet wat we doen".Kijk hier AndorInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe 'The Walking Dead' eindigt voor grote personages
Series / Nieuws

Hoe 'The Walking Dead' eindigt voor grote personages

Na 11 seizoenen is er nu dan toch echt het einde in zicht voor een aantal favoriete personages.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het zag er slecht uit voor de overlevenden nadat de voorlaatste aflevering van de serie eindigde met een grote cliffhanger, waarin de helden gevangen zaten tussen zombiemassa's en het leger van gouverneur Pamela Milton toen een horde walkers de muren van de commonwealth binnen stroomde. Dit zorgde voor veel spanning over het einde van de personages.

Na een tijdsprong van een jaar maakte de tweede helft van de laatste aflevering een einde aan de serie en onthulde waar de overlevenden in de nasleep terechtkwamen. Hieronder een overzicht van een aantal van de belangrijkste personages.

Daryl Dixon
Daryl reed eenzaam weg op zijn motor, op verkenning in onbekend gebied: "de grens" ten westen van de commonwealth. Oom Daryl en de Grimes kinderen vestigden zich in de Commonwealth, de Ohio gemeenschap nu onder nieuw leiderschap.

Carol Peletier
De vrouw die evolueerde van mishandelde huisvrouw tot ultieme zombie-apocalyps overlevende werd vice-gouverneur van de Commonwealth. De functie van vice-gouverneur is niet het enige wat Carol zich eigen heeft gemaakt: ze maakt van de Commonwealth een betere plek om te leven.

Maggie Rhee
Maggie en haar zoon Hershel keerden terug naar hun huis in de Hilltop kolonie. Bij de herdenkingsplek van Glenn was Maggie hoopvol en keek ze uit naar de toekomst. Zo waren haar woorden tegen Daryl en Carol: "Er is veel te ontdekken en ik denk dat het tijd is dat we dat doen."

Negan
Negan sloot vrede met Maggie, die zijn excuses voor de moord op Glenn aanvaardde. Uiteindelijk liep Negan alleen weg om te leven met wat hij had gedaan. Hierna kon Negan een nieuw begin starten met zijn zwangere vrouw, Annie, die het laatst werd gezien in Alexandria maar niet in de finale verscheen.

De laatste aflevering van The Walking Dead is te streamen op Disney+Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Marvel-film op Disney+ krijgt ijzersterke ontvangst
Films / Nieuws

Nieuwe Marvel-film op Disney+ krijgt ijzersterke ontvangst

Het vroege kerstcadeautje van Marvel wordt ijzersterk ontvangen door critici.

De Marvel-franchise heeft al heel veel films en series die ontzettend goed ontvangen wordt. Nu is er een klein en vroeg kerstcadeautje voor de fans uitgekomen. Namelijk een The Guardians of the Galaxy Holiday Special.

Deze korte film duurt niet langer dan drie kwartier en volgt Star-Lord, Drax, Rocket, Mantis en de geliefde Groot in een leuk kerstavontuur.

Fans moeten nog geduldig één dag wachten, want de film komt pas 25 november uit. De film is dan op Disney+ te zien.

Hele hoge review scores
Hoewel de film nog niet te streamen is, hebben veel critici The Guardians of the Galaxy Holiday Special al wel kunnen zien.

Er zijn al een heleboel positieve review uit en dat maakt voor een hele goede score op Rotten Tomatoes.

Met, tot nu toe, nog maar 2 negatieve reviews heeft The Guardians of the Galaxy Holiday Special namelijk een Tomatometer score van 89%!

De reviews
Zo schreef top criticus David Fear van Rolling Stone magazine dit:

"Met andere woorden, wat je krijgt, is min of meer wat je zou denken van een vakantiespecial van Gunn and the Guardians. Zelfs de soundtrack van de special is on-brand".

Bekijk hieronder de trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 bikkelharde Netflix-series die je niet wilt missen
Series / Netflix Kijktip

3 bikkelharde Netflix-series die je niet wilt missen

Vul je kijklijstje snel aan met deze 3 topseries op Netflix!

Met deze 3 bikkelharde series kan je er weer even tegenaan! Lees snel de aanraders van SerieTotaal hieronder en kies welke jij vanavond op gaat zetten!

1899 | Netflix | 8 afleveringen
In 1899 vaart een stoomschip uit naar het westen, op weg naar de Nieuwe Wereld. De passagiers, een gemengd gezelschap van Europese afkomst, worden verenigd door hun dromen over hun toekomst in het buitenland.

Maar hun reis neemt een onverwachte wending wanneer ze een ander migrantenschip op drift ontdekken op open zee. Wat ze aan boord aantreffen zet hun droom om naar een absolute nachtmerrie.Elite | Netflix | 6 seizoenen
Las Encinas is de meest exclusieve school van het land, waar de nationale elite hun kinderen naartoe sturen. Wanneer drie tieners uit de arbeidersklasse worden toegelaten na de verwoesting van hun vorige school door een aardbeving, staat de hele elitaire bende op zijn kop.

De botsing tussen degenen die alles hebben en degenen die niets te verliezen hebben creëert een intense storm, die eindigt in een moord. De grote vraag is: wie heeft de misdaad gepleegd?Mighty Morphin Power Rangers | Netflix | 4 seizoenen
Het trieste nieuws dat Jason David Frank, de beroemde Green en White Ranger, was overleden kwam voor velen hard aan. Des te meer reden om de kinderserie weer eens op te zetten en te genieten van de Power Rangers.

Vijf doodgewone tieners worden uitverkoren door een intergalactische tovenaar om het universum te beschermen als de Power Rangers. Om hun aartsvijand Rita Repulsa te verslaan beleeft het team vele avonturen door het hele universum heen.

Verfris je geheugen met deze trailer van de serie!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spin-off 'Dead City' is in teaser even gruwelijk als 'The Walking Dead'
Series / Trailer

Spin-off 'Dead City' is in teaser even gruwelijk als 'The Walking Dead'

Meggie en Negan moeten zien te overleven in een post-apocalyptisch Manhattan.

Na het avontuur van The Walking Dead begint voor Maggie en Negan een nieuw verhaal in de spin-off The Walking Dead: Dead City. Voorheen bekend als Isle of the Dead zal de spin-off de twee personages volgen in Manhattan, gevuld met zombies. Bekijk snel de teaser!

Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan zullen wederom terugkeren in de rollen van Maggie en Negan, die hun weg moeten vinden in New York. De teaser verraadt al dat de serie weer bomvol zal zitten met wat The Walking Dead zo sterk maakte: intriges, geweld en heel veel zombies!

Ook een deel van de crew trekt mee naar Manhattan. Eli Jorné, die al meerdere seizoenen schrijver en een van de uitvoerend producenten is van de originele serie, is de showrunner van de nieuwe serie. Verder wordt de show geproduceerd door Cohan, Morgan en Scott M. Gimple.

Naast Cohan en Morgan zijn er ook nieuwe castleden. Daartoe behoren onder andere Mahina Napoleon (NCIS: Hawai'i), Zeljko Ivanek (Madam Secretary) en Jonathan Higginbotham (Shining Vale).Wat staat ons te wachten?
Maggie en Negan reizen af naar een post-apocalyptisch Manhattan, dat allang geleden afgesneden is van het vasteland. De afbrokkelende stad is gevuld met de doden en de bewoners, die New York in anarchie hebben gedompeld. Een perfecte plek voor een spin-off dus!

De serie komt ergens in 2023 uit op AMC en AMC+. Bekijk hieronder de teaser!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Poster voor topserie 'The Last of Us' is een ode aan het brute bronmateriaal
Series / Nieuws

Poster voor topserie 'The Last of Us' is een ode aan het brute bronmateriaal

De grote schare fans van de games zullen vast de nieuwe poster gelijk herkennen.

Het is voor HBO momenteel druk produceren en veel promoten van de nieuwe serie The Last of Us. De serie gebaseerd op de populaire computerspellen heeft al wat beelden laten zien maar nu is er een officiële poster.

Verwachtingen zijn hoog voor de serie die begin 2023 uit moet komen. Na alle nieuwsitems en een trailer weet HBO de kijkers nu weer nieuwsgierig te maken met de nieuwe officiële poster. Op social media is de poster te zien waarop de twee hoofdpersonages Joel en Ellie staan, respectievelijk gespeeld door Pedro Pascal (The Mandalorian) en Bella Ramsey (Game of Thrones).

Gelijkenis met de titel uit 2013
De twee sterren staan op de voorgrond met achter hen het beeld van een compleet geruïneerde stad. Fans van de originele games zullen dit gelijk herkennen daar het veel gelijkenissen vertoont met de omslag van het eerste spel in de reeks van The Last of Us uit 2013.

Het lijkt er ook op dat binnenkort weer een nieuwe trailer zal verschijnen. HBO zal komend weekend een panel houden op de Braziliaanse Comic-Con. Nu is nog niet bekend wat daar bekend zal worden maar meestal gaat dit gepaard met nieuwe beelden.

Kijk hieronder naar de nieuwe poster. Op 15 januari 2023 gaat The Last of Us in première op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verrassende eerste foto uit 'Luther'-film met Idris Elba
Films / Nieuws

Verrassende eerste foto uit 'Luther'-film met Idris Elba

Een nieuwe foto geeft ons een eerste blik op de langverwachte Luther-film die in ontwikkeling is.

Een first-look op de zeer geanticipeerde Luther-film toont het detectivewerk van Idris Elba, op een geheel andere manier dan we tot nu toe gewend zijn.

Gedurende de vijf seizoenen van de hitserie op BBC, zagen DCI John Luther een groot aantal serieuze misdaden oplossen in Londen. De film gooit hem voor het eerst in een nieuwe locatie.

First-look Luther
Waar die nieuwe locatie precies te vinden is, weten we nog niet. Maar als we Elba mogen geloven, gaf de grootte van het project Neil Cross - de maker van de serie - de "tijd en schaal" om de grenzen van de Luther-ervaring te verleggen.

"We gaan er echt diep op in omdat we de tijd en schaal hebben om dat te doen. Ook geeft het Neil meer Luther-land om mee te spelen, betreft waar Luther kan gaan, wat hij doet, en hoe het landschap is."

De first-look van Luther is nu te zien in Empire Magazine.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De mysterieuze Netflix-serie '1899' geeft alle antwoorden eigenlijk al weg
Series / Nieuws

De mysterieuze Netflix-serie '1899' geeft alle antwoorden eigenlijk al weg

De maker van de serie 1899 zegt dat de serie eigenlijk alle antwoorden al weggeeft.

De maker van de mysterieuze Netflix-serie 1899 zegt dat het verhaal van de serie eigenlijk alles al weggeeft, mits je oplet!

1899-maker Baran bo Odar werkte eerder samen met Jantje Friese aan Dark, en samen brachten ze het onlangs verschenen 1899 uit. De mysterieuze serie verklapt een hoop details voor de oplettende kijker.

1899 op Netflix
In een interview met IndieWire discussiëren Odar en Friese het einde van 1899. Tevens deelden ze een paar van hun plan betreffende een tweede seizoen van de serie, dat overigens nog niet bevestigd is.

"Dankzij 'Dark' weten we dat het publiek slim is en plezier kan hebben met puzzels. Dus we willen ze niet voor de gek houden. We willen liever een snel trucje voor ze spelen, waarin we - uiteraard - laten zien dat het een truc is. Maar je hebt gewoon nog niet door wat precies de truc is."

Wanneer je het einde van 1899 ziet, zal alles echter in plaats vallen. Het eerste seizoen van deze serie is nu te zien op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Foto's uit 'Vikings: Valhalla' seizoen 2 tonen de reis van Leif, Freydis & Harald
Series / Nieuws

Foto's uit 'Vikings: Valhalla' seizoen 2 tonen de reis van Leif, Freydis & Harald

Netflix heeft nieuwe foto's gedeeld van het tweede seizoen van Vikings: Valhalla.

Nieuwe beelden van Vikings: Valhalla seizoen 2 teasen hoe het verder gaat voor personages als Leif, Freydis en Harald.

Valhalla is een spin-off van de historische dramaserie Vikings, een serie die voor zes seizoenen draaide en op Amazon Prime Video te zien is. Van de spin-off is het eerste seizoen afgerond, met het vervolg onderweg.

Vikings: Valhalla seizoen 2
Het eerste seizoen van Vikings: Valhalla werd goed ontvangen, waardoor de serie door Netflix verlengd werd met nóg twee seizoenen. Nu hebben we beelden gekregen van seizoen 2 van Vikings: Valhalla.

Ook heeft Netflix een releasedatum bekendgemaakt. Vikings: Valhalla seizoen 2 zal vanaf 12 januari 2023 op Netflix te zien zijn. Op de foto's zien we onder andere Harald, Leif en Freydis tijdens hun avontuur.

Vikings: Valhalla seizoen 2 pakt op na de enorme cliffhanger van het eerste seizoen. De serie speelt zich meer dan honderd jaar na de originele serie af, waardoor er geen bekende personages een terugkeer maken.

Bekijk de foto's hier.

Vikings: Valhalla is nu te checken op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.