Komt er in plaats van een 'Star Wars' trilogie een serie?

Er is praat over dat de nieuwe trilogie van 'Star Wars' misschien niet door gaat en plaats gaat maken voor een 'Star Wars' serie

Adrienne Koolen, 24-11-2022 11:44

Toen Star Wars: The Last Jedi in 2017 in de bioscoop verscheen, werd er meteen een project opgestart om een Star Wars-filmtrilogie te maken. Het is nu echter al jaren later en er is nog heel weinig informatie over deze filmtrilogie.
Dit project werd even naar achter geschoven toen schrijver en regisseur Rian Johnson werd betrokken bij Knives Out. Er werd steeds minder gedaan met de filmtrilogie en het leek zelfs even alsof de plannen helemaal geschrapt waren.

Johnson ging hier tegenin en zei dat de plannen er nog steeds waren. Toch is er nog steeds geen tijdlijn voor wanneer het daadwerkelijk zou kunnen gebeuren.

Praat over een serie
Eén ding is zeker: de filmtrilogie boekt niet veel vooruitgang. Nu is Johnson misschien bereid om af te stappen van het idee om films te maken.

Tijdens een interview werd er aan Johnson gevraagd of hij een Star Wars-serie zou willen maken.

Lees hieronder zijn antwoord:
"Ik zou alles doen voor een Star Wars. En als ik een idee had waar ik enthousiast over was, dat beter werkte als een serie dan als een film, dan zou ik het op die manier doen.

Op dit moment zitten we tussen het maken van de volgende Benoit Blanc-film en het nadenken over Poker Face. Ik blijf samenkomen met Kathy [Kennedy] en gesprekken voeren.

Wie weet? Het maken van The Last Jedi was de beste ervaring in mijn leven
".

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Star Wars, the Last Jedi, Rian Johnson, Knives Out, Poker face

Populair nieuws