De makers van 'Andor' beantwoorden brandende vragen over het einde van de serie

Makers 'Andor' beantwoorden brandende vragen

De makers van 'Andor' reageerden op de theorie dat Maarva nog leeft.

Adrienne Koolen, 24 november 2022 11:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Tijdens het kijken van Andor hadden fans heel veel vragen, vooral over de laatste afleveringen. De makers van Andor beantwoorden eindelijk deze vragen en vertellen iets meer over theorieën die fans bedacht hebben.
Eén van deze theorieën was dat Maarva (Fiona Shaw) niet echt dood is. Maarva is de adoptiemoeder van Cassian en ze werd ziek in aflevering 11 van Andor, "Daughter of Ferrix".

Even later stierf ze, waardoor Cassian terugkeerde naar Ferrix voor haar begrafenis in de finale. Sommige fans geloofden echt niet dat ze echt overleden was.

Eén theorie suggereerde dat haar dood een list was die Cassian gebruikte. Zo zou Maarva kunnen ontsnappen van de onderdrukking waarmee ze werd geconfronteerd op Ferrix.

Klopt deze theorie?
Het is een hele goede theorie, waarvan we stiekem ook hopen dat die waar is. Maker Tony Gilroy vertelde echter in een interview met Entertainment Weekly dat deze theorie niet klopt.

Dit is wat hij zei:
Ik zag die theorie. Ik hou van die theorie. Ik zag iemand met een theorie: "Oh mijn god, ze is niet dood. Ze sluipen haar daar weg. Het is Cassian's manier om haar vrij te krijgen en ze denken dat ze dood is." En ik dacht: "Wauw, dat is een haalbaar idee", maar dat is niet wat we doen”.Kijk hier Andor
Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: Andor, Maarva, Cassian, Ferrix, Tony Gilroy

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws