search
'Star Wars'-serie 'Andor' wordt echt anders in seizoen 2
Series / Nieuws

'Star Wars'-serie 'Andor' wordt echt anders in seizoen 2

Hoewel seizoen 2 nog even op zich laat wachten, geeft showrunner Tony Gilroy alvast wat informatie.

Het eerste seizoen van de Star Wars-serie Andor is ten einde gekomen, maar gelukkig wordt er al hard aan seizoen 2 gewerkt. Hoewel we nog even op het nieuwe seizoen moeten wachten, hebben de makers al wat informatie bekend gemaakt.

Helaas zullen we nog een tijdje moeten wachten om te zien hoe de reis van Cassian Andor doorgaat. Het laatste nieuws is dat seizoen 2 pas in 2024 zal verschijnen, en het is nog niet bekend in welke maand. Gelukkig heeft één van de showrunners nu al wat meer verteld over de tijdlijn van het nieuwe seizoen.

Een tijdsprong van een jaar
De details en het plot blijven vanzelfsprekend nog even geheim, maar uitvoerend producent Tony Gilroy heeft bevestigd dat de tijdlijn van Andor volgend seizoen versneld gaat worden. In een gesprek met Collider zei hij het volgende over over de première van seizoen 2: "Het zal een jaar later zijn na wat je zojuist hebt gezien. Er is in de tussentijd veel gebeurd".

Andor was bedoeld als een serie bestaande uit twee seizoenen, dus moet er in het nieuwe seizoen nog een hoop gebeuren om de verhaallijn af te maken. Volgens het artikel van Collider zal er in seizoen 2 ongeveer één jaar per drie afleveringen behandeld worden. Als er weer 12 afleveringen komen, krijgen we dus vier jaar van iedere karakter-boog te zien.

Het eerste seizoen van Star Wars: Andor is te zien op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen