search
Nieuw op Netflix: De meeslepende serie 'Blood & Water' seizoen 3
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De meeslepende serie 'Blood & Water' seizoen 3

We zijn alweer toe aan het derde seizoen van de populaire Zuid-Afrikaanse serie...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eerste twee seizoenen van de Zuid-Afrikaanse serie Blood & Water hebben heel wat harten weten te veroveren. Vanaf vandaag is op Netflix ook het derde seizoen te bekijken.

Het derde seizoen van Blood & Water belooft weer ontzettend interessant te worden. In het derde seizoen zou er namelijk een nieuwe, duistere kracht haar intrede maken in het leven van de leerlingen van Parkhurst. Hun leven zal hierdoor nooit nog hetzelfde zijn. Niet alleen vriendschappen, maar ook relaties komen hierdoor aardig onder druk te staan. Bovendien is ook bekend dat niet iedereen het derde seizoen zal weten te overleven...

Gematigde reacties
Ondanks het feit dat Blood & Water op zich best goed bekeken wordt (ze gaat althans voldoende over de tongen op social media) vallen de scores op gespecialiseerde websites toch enigszins tegen. Onder meer op IMDB is er bijvoorbeeld slechts sprake van een score van 6,6/10. Kan het derde seizoen die score naar omhoog halen? Dat zal de nabije toekomst moeten uitwijzen!

In ieder geval, ben jij één van de vele mensen die wel heeft genoten van de eerste twee seizoenen van Blood & Water? Dan zal ook het derde seizoen je wellicht wel weten te overtuigen. Je kan deze in ieder geval vanaf vandaag streamen op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen