De acteurs uit 'The Walking Dead' bedanken hun fans

'The Walking Dead' is nu echt helemaal klaar en in een video bedanken de cast en makers hun fans.

Adrienne Koolen, 28 november 2022 11:06

Na 11 seizoenen is The Walking Dead dan toch echt tot een einde gekomen. De cast en makers bedanken de fans na de seriefinale.
Het is een raar gevoel dat The Walking Dead na 11 seizoenen, 12 jaar en 177 afleveringen dan toch echt over is.

Een speciale video
In de bijna 13 minuten durende video op de YouTube-pagina van The Walking Dead werd, deelden castleden uit het verleden en het heden hun waardering voor de fans.

Bekijk hieronder de video met Andrew Lincoln, Norman Reedus, Danai Gurira, Melissa McBride, Jeffrey Dean Morgan, originele castleden Chandler Riggs, Sarah Wayne Callies, Laurie Holden en nog veel meer.


Een paar quotes
Lees hieronder twee quotes uit de video.

Norman Reedus (Daryl Dixon): "Het was een grote eer om deze rol 11 seizoenen lang te spelen en veel van jullie te leren kennen. Ik stuur jullie heel veel liefde en bedankt dat je bij ons bent gebleven op deze gekke rit. Uit de grond van mijn hart, allemaal heel erg bedankt".

Andrew Lincoln (Rick Grimes): "Het was gewoon zo onwerkelijk, verbazingwekkend, opwindend en angstaanjagend. En toen wist niemand wie we waren. We waren gewoon onze weg aan het vinden. Dit is het belangrijkste personage in mijn leven, en het is echt een opwindende ervaring geweest".

Bekijk hier The Walking Dead
Bron: YouTube

Lees meer over: The Walking Dead, Andrew Lincoln, Norman Reedus

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws