Knokpartijen in 'The Witcher' seizoen 3 moeten een stuk beter worden dan in seizoen 2

Vechtscènes 'The Witcher' seizoen 3 hopelijk beter

Hoewel de vechtscènes in seizoen 2 van 'The Witcher' tegenvielen, is er goede hoop dat deze in het nieuwe seizoen beter worden.

Nina Beerendonk, 28 november 2022 11:13

Een update over de vechtscènes van seizoen 3 van The Witcher maakt het volgende hoofdstuk van de serie al een stuk spannender. Door de terugkomst van stunt-coördinator Wolfgang Stegemann belooft de actie weer net zo goed te worden als voorheen.

Nu Henry Cavill The Witcher gaat verlaten na seizoen 3, zal het volgende seizoen van de serie een sterke indruk moeten achterlaten. Liam Hemsworth zal Henry Cavill vervangen als Geralt of Rivia in seizoen 4 van The Witcher, en of dit zal werken hangt waarschijnlijk af van hoe goed seizoen 3 ontvangen zal worden. Over seizoen 2 was veel verdeeldheid, dus moet seizoen 3 zien te herpakken wat het eerste seizoen zo goed maakte.

Gevechten in seizoen 2 vielen tegen
Dankzij de Witcher-boeken en games had de kijker bepaalde verwachtingen voor de vechtscènes in de Netflix-serie, die in seizoen 1 waar werden gemaakt. Veel kijkers vonden de vechtscènes in seizoen 2 helaas tegenvallen. Gelukkig heeft Henry Cavill nu bevestigd dat de stunt-coördinator van het eerste seizoen, Wolfgang Stegemann, terugkeert voor seizoen 3 van The Witcher, na niet betrokken te zijn geweest bij seizoen 2.

Een van de meest veelbelovende elementen aan The Witcher seizoen 3 is dat stunt-coördinator Wolfgang Stegemann niet alleen zal terugkeren voor de serie, maar ook een uitgebreidere rol zal spelen. Stegemann was slechts betrokken bij een paar scènes in seizoen 1, maar nu bevestigde Henry Cavill dat ze "een heel seizoen samen moesten doen".

Ook heeft seizoen 3 volgens Cavill "veel actie". Een goede vechtscène hangt natuurlijk niet alleen af van de stunt-coördinator, aangezien elke goede vechtscène ook afhankelijk is van het schrijfwerk, de regie en de performances. Toch geeft de terugkomst van Stegemann alvast goede hoop voor het nieuwe seizoen.

The Witcher is te zien op Netflix.Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Witcher, Henry Cavill, Liam Hemsworth, Netflix

Populair nieuws