Eerste ontmoeting The Flash en Supergirl een feit

De helden ontmoeten elkaar op de cover van het blad Variety.

Bram de Groot, 19-05-2015 14:23

Ondanks dat The Flash wordt uitgezonden door de zender The CW en de nieuwe superheldenserie Supergirl onderdak heeft gevonden bij CBS, is het niet ondenkbaar dat ze elkaar in de toekomst tegenkomen in elkaars series. Dit meldt producent Greg Berlanti in Variety. Voor het artikel zijn foto's gemaakt met beide helden uit het DC televisie-universum.
"De zender heeft openlijk gezegd dat ze haar op dit moment voor henzelf houden," aldus Berlanti tegenover Variety. "Ik benader de shows altijd eerst als fan, dus ik zou graag een crossover zien. Als er succes is, dan is alles mogelijk. Maar er moet een hoop gebeuren voordat iedereen hierop ja zegt."

This outtake is the best. Just some superheroes doing superhero things. @melissabenoist @gberlanti #TheFlash #Supergirl

Een foto die is geplaatst door Grant Gustin (@grantgust) op


Op de foto's zie je naast de producent ook Grant Gustin als The Flash en Melissa Benoist als Supergirl. Vanavond wordt op The CW de laatste aflevering "Fast Enough" van het eerste seizoen van The Flash uitgezonden. Vanaf november zien we hoe Supergirl het gaat doen.
Bron: Variety

Lees meer over: the flash, flash, supergirl, 2015, Melissa Benoist, Grant Gustin, arrow, crossover, Revenge of the Rogues, Liam McIntyre, Andrew Kreisberg, The CW, The Reverse Flash, grodd, Grant Gustin, Robbie Amell, Stephen Amell, arrow

Populair nieuws

Laatste serienieuws