search
Goed nieuws voor de liefhebbers van ranzige teddybeer 'Ted'
Series / Nieuws

Goed nieuws voor de liefhebbers van ranzige teddybeer 'Ted'

Er is eindelijk meer duidelijk over de prequelserie van de beruchte teddybeer.

It's a wrap! Eindelijk zitten de opnames voor de prequelserie van Ted erop! Dat liet Seth McFarlane weten over de komedieserie over de ondeugende teddybeer.

Er is nog weinig bekend over het plot van de prequel, maar wat men al weet is dat het verhaal de adolescentie van Ted en John in de buitenwijken van Boston zal volgen met dezelfde komische noot als uit de films. Natuurlijk heeft de serie, net als de films, een R-rating gekregen.

Wat wel opvalt is dat het hoofdpersonage van de televisieserie volledig met CGI is gemaakt. Zelfs met de recente Marvel-serie She-Hulk: Attorney at Law was dat niet het geval, aangezien Tatiana Maslany nog steeds zelf op de set aanwezig was. Ted is enkel te vinden op de monitoren, zoals de onderstaande foto van MacFarlane laat zien.



De opnames eindelijk afgerond!
De opnames van de komedieserie zijn recentelijk afgerond. Dat liet Seth MacFarlane, de bedenker van The Orville en Family Guy, weten met een post op Instagram.

Op de post kan men een foto zien van teddybeer Ted, gezien vanaf een van de monitoren op de set. De filmmaker zette er onder andere bij: "Get ready, the bear is back!"

Bekijk op instagram

De tiendelige komedieserie heeft helaas nog geen releasedatum gekregen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen