search
3 series op Netflix die echt steengoed zijn ontvangen
Series / Netflix Kijktip

3 series op Netflix die echt steengoed zijn ontvangen

Heb jij één van deze 3 sterke series al gezien bij Netflix?

Deze 3 steengoede Netflix-series wil je zeker niet missen! Bekijk hieronder waar ze over gaan en of ze misschien een plek verdienen in jouw kijklijstje op Netflix!

Wednesday | Netflix | 8 afleveringen
The Addams Family is teruggekeerd uit de dood met een nieuwe adaptatie! Ditmaal ligt de focus op het personage Wednesday, de dochter van de griezelfamilie.

Het sarcastische meisje moet, zoals alle andere tienermeisjes, naar school. Daar onderzoekt ze een reeks moorden tijdens het reilen en zeilen van een doorsnee middelbare school, waar zij nieuwe vrienden en vijanden maakt.



3% | Netflix | 4 seizoenen
Deze scifi-serie speelt zich af in een fictieve toekomst, waarin twintigjarigen moeten strijden om het arme Inland te verlaten. Door het Proces te voltooien, kunnen ze vertrekken naar de welvarende wereld van Offshore.

Dit is een brute strijd, waarbij de meeste deelnemers de dood vinden. Slechts 3% zal erin slagen om te mogen vertrekken, maar tegen welke prijs.



Blood & Water | Netflix | 3 seizoenen
In deze Zuid-Afrikaanse serie ontmoet het tienermeisje Puleng de scholier Fikile, die verdacht veel op haarzelf lijkt. Puleng begint zich af te vragen of Fikile niet haar verdwenen zusje is, die op jonge leeftijd is ontvoerd door een mensensmokkelaar.

Om het mysterie te ontrafelen verlaat Puleng haar oude middelbare school en wordt ze de nieuwe klasgenoot van Fikile op de prestigieuze eliteschool Parkhurst College. Daar ontdekt zij dat er veel geheimen zijn, die haar vrienden en familie voor haar verborgen houden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen