search
Brengt de 'Sacred Timeline' Thor en Loki weer bijeen in het MCU?
Series / Nieuws

Brengt de 'Sacred Timeline' Thor en Loki weer bijeen in het MCU?

Hoe Thor en Loki elkaar weer zouden kunnen zien in de Multiveerse Saga.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als er iemand is die chaos in zijn voordeel weet te gebruiken dan is het Loki wel. De broer van Thor is weliswaar dood in de 'Sacred Timeline', maar hij zet gewoon zijn avonturen voort in een andere realiteit.

In Seizoen 1 van Loki botsen de werelden steeds meer, He Who Remains heeft er zijn handen vol aan.

Ondanks verwoede pogingen om de Sacred Timeline stabiel te houden gaat alles steeds meer richting wanorde. Loki zou wel eens het enige MCU-personage kunnen zijn dat beseft wat er aan de hand is.

Mogelijk weerzien Loki en Thor?
Thor is momenteel de pleegvader van Love, zoals te zien was in Thor: Love and Thunder. Loki zet zijn eigen verhaallijn voort in seizoen 2 van Loki. Op korte termijn hoeven we dus geen reünie te verwachten.

Het kan echter best zijn dat Loki in seizoen 2 de Sacred Timeline binnengaat in Avengers: The Kang Dynasty en Avengers: Secret Wars, die de Multiverse Saga van het MCU afronden. Het is dus mogelijk dat de MCU-personages weer bijeenkomen om tegen een gemeenschappelijke vijand te vechten.

De tijd zal uitwijzen wie met wie in welke werelden rond zal buitelen. Loki zal er in elk geval zijn hand niet voor omdraaien.

Het eerste seizoen van Loki is te bekijken op Disney+.

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen