search
'Star Wars'-fan maakt gaaf intro voor 'Andor' alsof deze in 1975 uitkwam
Series / Video/clip/featurette

'Star Wars'-fan maakt gaaf intro voor 'Andor' alsof deze in 1975 uitkwam

Deze fanvideo brengt 'Star Wars' terug naar waar het universum ooit begon.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een fanvideo is opgedoken, die het Star Wars-universum weer terug teleporteert naar de jaren zeventig toen de allereerste film uitkwam. In de video van Auralnauts krijgt Andor een televisie-intro, zoals je die alleen in de jaren zeventig zag. Kijk het heerlijke filmpje snel hieronder!

De serie Andor past helemaal bij de huidige staat van het Star Wars-universum. De spinoff-serie is al gebaseerd op een personage uit de film Rogue One, die al afweek van de originele trilogieën.

In Andor volgt de kijker de rebellenspion Cassian Andor tijdens de beginjaren van de Rebellie. De serie wordt geleid en gemaakt door schrijver Tony Gilroy. Diego Luna keert terug als de hoofdpersoon Andor, met naast hem bekende namen zoals Stellan Skarsgård, Adria Arjona en Fiona Shaw.



A long long time ago in a galaxy far far away
En nu brengt de fanvideo de fans weer even helemaal terug naar de televisie van de jaren zeventig. Op een grappige manier wordt de video ingeleid door een voice-over, die doet alsof Andor wordt uitgezonden op televisie bij ABC in 1975. Disney+ zou er maar jaloers op worden…

Bekijk gauw de video, of zet anders de serie zelf op bij Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen