Hoe het coole nafilmpje van 'Andor' het tweede seizoen inluidt

Het nafilmpje van 'Andor' luidt seizoen twee in

Het einde van het eerste seizoen laat kijkers naar seizoen twee smachten.

Fleur van Laar, 25 november 2022 11:34

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De seizoen 1 finale van Star Wars: Andor bracht een aantal spannende onthullingen en openbaringen, en bevatte ook een post-credits scène die antwoord gaf op een van de grootste vragen die het publiek had over de recente afleveringen van de serie.
Die post-credits scène beantwoordde niet alleen een van de mysteries waar fans over speculeerden, maar gaf showrunner Tony Gilroy ook de kans om te laten zien wat het publiek in seizoen 2 te zien zou kunnen krijgen zonder het direct te bevestigen. In een recent interview liet hij weten hoe die scène een rol zal spelen in de toekomst van Andor.

Wat te verwachten in seizoen 2
Eerder in seizoen 1 werd Diego Luna's Cassian gevangen gehouden door het Galactic Empire en kreeg hij de opdracht om mechanische apparatuur te bouwen, waardoor theorieën ontstonden over waar deze voorwerpen voor gebruikt konden worden door de schurkachtige organisatie. De post-credits scene onthulde dat deze items onderdelen waren van de Death Star, toen kijkers getuige waren van de bouw van het ruimtestation door droids.

Gilroy legde uit hoe, gezien Rogue One: A Star Wars Story specifiek gaat over het ontdekken van de plannen die het ruimtestation neerhalen, de Death Star een meer onheilspellende aanwezigheid zal zijn in plaats van een openlijk element van het seizoen 2 verhaal.

Ondanks de manier waarop seizoen 2 naar Rogue One zal leiden, bevestigde Gilroy dat het niet zal overlappen met die tijdlijn, en legde uit: "We gaan er lineair in. Hij gaat naar buiten om op het schip te stappen en daarheen te gaan. Dus we duiken niet direct Rogue One in."

Andor is te streamen op Disney+
Bron: Comicbook

Lees meer over: Andor, Star Wars, Disney, Diego Luna

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws