Max keert sneller terug in 'Stranger Things' dan je verwacht

Max uit 'Stranger Things' komt sneller terug

Na de confrontatie met de gevaarlijke Vecna liep het niet goed af voor Max. Maar voor hoe lang?

Glenn Walsh, 30 november 2022 10:50

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ze sloot zich in seizoen twee aan bij de cast van Stranger Things en al snel werd ze een publiekslieveling. Zeker na de gebeurtenissen in seizoen vier waar ze naar haar confrontatie met de kwaadaardige Vecna in een coma belandde. Het lijkt er echter op dat ze sneller terugkomt dan men verwacht.
De aanloop naar de confrontatie met Vecna heeft actrice Sadie Sink, die de rol van Max Mayfield speelt, bij de fans alleen maar meer populair gemaakt. Zeker in de aflevering Chapter Four: Dear Billy waarbij Max uit de greep van Vecna wist te ontsnappen na het luisteren van Running Up That Hill van Kate Bush.

Er zal een tijdsprong komen
De makers van de serie Matt en Ross duffer hebben bekend gemaakt dat er een tijdsprong gaat komen. Dit is voornamelijk besloten omdat de jonge acteurs enorm zijn gegroeid tussen seizoen drie en vier waarbij in het verhaal van Stranger Things er maar een paar maanden voorbij zijn gegaan. De tijdsprong kan er voor zorgen dat Max al weer bij kennis is als het vijfde seizoen begint.

Er zal hoe dan ook een link blijven tussen Vecna, Eleven en Max. Het was Eleven die Max redde van de dood door gebruik te maken van herinneringen. Aangezien Eleven dit in de serie nog niet heeft vertoont is er waarschijnlijk ook nog een behoorlijke uitbreiding van de krachten van Eleven te verwachten in het vijfde seizoen.

Het laatste seizoen van Stranger Things nog niet gezien? Kijk het snel op Netflix.

Bron: ScreenRant

Lees meer over: Stranger Things, The Duffer Brothers, Sadie Sink, Netflix, Kate Bush

Populair nieuws