search
Zien we Meghan Markle straks in een realityshow?

Zien we Meghan Markle straks in een realityshow?

Meghan Markle in 'The Real Housewives of Beverly Hills', zou het dan echt?

Robyn van Gorsel
Even gingen er deze week de geruchten dat Meghan Markle, de hertogin van Sussex en vrouw van de Britse prins Harry, misschien mee zou doen aan een realityshow.

Meghan Markle in The Real Housewives of Beverly Hills, zie je het al voor je?

De voormalig actrice zelf - helaas - niet. Ze heeft nu zelf een einde aan de geruchten gemaakt: enige vorm van deelname sluit ze compleet uit.

Podcast
Meghan sprak in de dinsdag verschenen laatste aflevering van haar podcast Archetypes met talkshowhost Andy Cohen, de bedenker van de serie over rijke huisvrouwen.

Cohen vertelde haar dat veel fans van de realityserie hoopten op Meghan als nieuw castlid omdat ze in Californië woont en samen met haar man een stap terug heeft gedaan binnen het Britse koningshuis.

Netflix
De hertogin reageerde lachend en zei dat nooit eerder te hebben gehoord. "Er komt echt geen realityshow, maar ik vind het wel heel leuk om te kijken", antwoordde ze daarop in haar podcast.

Wie Meghan wel weer op zijn scherm wil zien, doet er goed aan vanaf december naar haar nieuwe documentaireserie op Netflix te kijken. De serie heeft nog geen titel of officiële releasedatum, maar kenners gaan er vanuit dat de show vanaf 8 december online staat.

Aanbevolen artikelen