search
De fantasyserie 'His Dark Materials' krijgt een duistere en grimmige trailer
Series / Nieuws

De fantasyserie 'His Dark Materials' krijgt een duistere en grimmige trailer

De fantasyserie His Dark Materials heeft een duistere en grimmige trailer ontvangen.

Het derde en laatste seizoen van His Dark Materials is in aantocht. Aanstaande maandag, op 5 december, gaat de seriefinale van start. Hier is een trailer om alvast in de stemming te komen!

In dit laatste hoofdstuk van His Dark Materials reizen Lyra en Will af naar een duistere plaats in de wereld naar nog nooit iemand van teruggekeerd is.

His Dark Materials-trailer
Gaan Lyra en Will wel terugkeren, of eindigt dit laatste seizoen in tragedie voor de geliefde personages? Wanneer ze hun bestemming bereiken, komen ze erachter dat het redden van de wereld voor een flinke prijs komt.

Ook dit laatste seizoen is gebaseerd op de boekentrilogie van schrijver Philip Pullman. Nieuwe castleden voor seizoen 3 van His Dark Materials zijn Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jamie Ward, Kobna Holdbrook-Smith, Simon Harrison, Chipo Chung en Amber Fitzgerald-Woolfe.

Dafne Keen, Amir Wilson en Ruth Wilson zijn een paar van de acteurs die terugkeren om hun eerdere rollen opnieuw uit te beelden. Bekijk hieronder de trailer van seizoen 3 van His Dark Materials.

His Dark Materials is nu te zien op HBO Max.





Aanbevolen artikelen