Oui, oui, Paris: trailer 'Emily in Paris' seizoen 3 met Lily Collins!

Nog maar drie weken wachten en dan kunnen we eindelijk van het derde seizoen genieten!

Robyn van Gorsel, 01-12-2022 16:45

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het is nog geen Sinterklaas, maar Netflix trakteert ons al vast wel op een cadeautje: de trailer van het derde seizoen Emily in Paris. Très Bien!
Na het zien van de trailer weten we in ieder geval één ding zeker: de afleveringen zitten vol drama en relatieproblemen, de prachtigste fashion en mooie plaatjes van Parijs.

Alfie of Gabriel?
Het derde seizoen eindigde met een hoop open eindjes. Emily stopte bij marketingbureau Savoir omdat Sylvie besluit voor zichzelf te beginnen. Ook weet ze het niet waar ze het moet zoeken in de liefde: kiest ze voor de Britse Alfie of de Franse Gabriel?

De trailer maakt duidelijk dat Emily ook in de nieuwe reeks moeite heeft met keuzes maken. Zowel qua werk als op liefdesvlak blijft Emily besluiteloos. Wat doe je dan? Juist: niet kiezen.

Druk, druk, druk
Het resultaat is dat Emily overuren draait op haar werk en datet met twee prachtige mannen tegelijk. En dat terwijl ze tussendoor genoeg tijd blijft vinden om er altijd fashionable uit te zien. Waar haalt ze de tijd vandaan.

De eerste twee seizoenen van Emily in Paris waren super populair op Netflix. De opnames voor het derde deel begonnen al in juni. Nu is het nog drie weken wachten op het daadwerkelijke resultaat.

Het derde seizoen van Emily in Paris is vanaf 21 december te zien op Netflix. Bekijk de trailer hieronder.

Bron: YouTube

Lees meer over: emily in paris

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: intrigerend

Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: intrigerend

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie