search
Hilarische trailer 'Shrinking' met Harrison Ford en Jason Segel

Hilarische trailer 'Shrinking' met Harrison Ford en Jason Segel

Wat als een psycholoog niet langer meer het beste met zijn patiënten voorheeft?

Mitchell van Vuren
Abonnees van Apple TV+ kunnen weer bijna rekenen op een kwalitatieve komedieserie, die snel zal uitkomen. In Shrinking zien we wat er gebeurt als een therapeut besluit het slechte pad te kiezen voor zichzelf én zijn patiënten. Bekijk de hilarische teaser gauw hieronder!

De tiendelige komedieserie is geschreven door Emmy-winnaar Bill Lawrence, Emmy-winnaar Brett Goldstein en Jason Segel. Goldstein schreef al de succesvolle Apple-serie Ted Lasso, waar hij ook de hoofdrol in speelde.

In de serie zien we in de hoofdrollen Harrison Ford in een van zijn grootste televisierollen en Jason Segel. Ook spelen Christa Miller, Jessica Williams en Michael Urie in de Apple-productie.

Waar gaat de serie over?
Shrinking volgt een rouwende therapeut (gespeeld door Segel), die een radicaal besluit neemt. Van de een op de andere dag begint hij zijn patiënten precies te vertellen wat hij denkt.

Onethisch is zijn beslissing zeker te noemen en onverstandig bovenal, want zijn keuze zorgt ervoor dat de levens van zijn patiënten grote veranderingen ondergaan. En zijn eigen leven kan er ook niet aan ontsnappen…

Op vrijdag 27 januari zullen de eerste twee afleveringen van Shrinking worden uitgezonden. Daarna zal elke week op vrijdag een nieuwe aflevering uitkomen bij Apple TV+.

Aanbevolen artikelen