Misdadige trailer voor 'Kings of Jo'burg' van Netflix

Trailer voor duistere misdaadserie seizoen 2

De zeldzame samenkomst van misdaad en fantasy is te zien in deze Zuid-Afrikaanse serie.

Mitchell van Vuren, 2 december 2022 07:15

Netflix heeft onlangs een nieuwe trailer online gezet voor het langverwachte tweede seizoen van hun serie Kings of Jo'burg. In de serie komt misdaad en fantasy samen in de grimmige onderwereld van Johannesburg. Check de trailer snel hieronder!

Er spelen grote namen uit de Zuid-Afrikaanse filmwereld langs in de serie, die door Netflix wereldwijd wordt gedistribueerd. Het eerste seizoen uit 2020 werd zo goed ontvangen, dat er ook een tweede seizoen werd veiliggesteld.

In het eerste seizoen wordt Mogomotsi 'Mo' Masire vrijgelaten uit de gevangenis. Direct wordt hij voor de onmogelijke keuze gesteld zich weer bij zijn misdadige familie te voegen of te vluchten om zich bij de liefde van zijn leven te voegen.

Maar ondertussen schuilt onder het gekonkel van de onderwereld van Johannesburg een groot geheim. Een bovennatuurlijke familievloek en een ingewikkeld web van bedrog dreigen de familie Masire ten onder te brengen, en Mo moet het zien te stoppen.

Het tweede seizoen van Kings of Jo'burg
En het mysterie zet door in seizoen 2, waar de gevaren enkel groter lijken te zijn geworden volgens de trailer. Veel wordt er niet in losgelaten, behalve dat het een enorm spannend seizoen lijkt te gaan worden!

Kijk de trailer snel hieronder! Vanaf 27 januari zal de serie te zien zijn bij Netflix.


Bron: YouTube

Lees meer over: kings of joburg, netflix, zuid afrika, johannesburg

Populair nieuws