search
Hilarische stunt 'Wednesday': Thing 'handt' rond in New York
Series / Video/clip/featurette

Hilarische stunt 'Wednesday': Thing 'handt' rond in New York

Met de grappige stunt wilde Netflix hun nieuwe serie 'Wednesday' promoten.

Thing, do your Thing! Met deze grappige prankvideo wilde Netflix eens uitzoeken hoe goed de mensen uit New York bestand zijn tegen de monsters uit hun nieuwste serie Wednesday. Check de video hieronder voor het resultaat!

Momenteel is de griezelserie razend populair over de hele wereld en is ondertussen al 341 miljoen uur (!) bekeken. Daarmee stoot de serie Stranger Things van de troon als best bekeken Engelstalige Netflix-serie binnen de eerste maand na uitzending.

Ook recensent Ruby Dijk van SerieTotaal was razend enthousiast over de nieuwe serie van The Addams Family. Daarvoor gaf ze de film 5 sterren.

Ze zei: "Door de jaren heen heeft menig maker zich gewaagd aan de eigenzinnige personages en hun macabere omgeving, maar niet veel van hen zijn erin geslaagd deze wereld zo tot leven te wekken als de makers van 'Wednesday', de nieuwe serie die in korte tijd bovenaan de lijst van best bekeken Netflix-content is komen te staan."

Lees de rest van de recensie.

De stunt met Thing
In de promotievideo van Netflix wordt Thing losgelaten binnen New York om te registreren hoe de inwoners van de stad reageren op een zelfstandig rondlopende hand.

Bekijk de video zelf hieronder, en zet daarna vooral Wednesday direct op bij Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen