search
Netflix cancelt weer een grote serie na één seizoen
Series / Nieuws

Netflix cancelt weer een grote serie na één seizoen

Na één seizoen wordt deze horrorserie alweer stopgezet door Netflix.

Netflix heeft weer eens een serie gecancelled. Het gaat dit keer om de young-adult serie The Midnight Club. De serie heeft slechts één seizoen gelopen op Netflix.

Van Netflix naar Amazon
Het bericht van de annulering van deze serie komt na het eerdere nieuws dat de uitvoerende producenten van de serie, Mike Flanagan en Trevor Macy, Netflix verlaten voor een deal met Amazon.

Plot
Het eerste en dus enige seizoen van tien afleveringen draait om een groep van vijf jonge terminaal zieke mannen en vrouwen die elkaar om middernacht ontmoetten en elkaar enge verhalen vertellen. Op een nacht sluiten ze een pact dat de eerste van hen die sterft, er alles aan zal doen om contact te maken met de anderen

Flanagans eerdere commentaar op vervolg
Flanagan zei tijdens een eerder persevenement in oktober: "We zullen waarschijnlijk pas over een maand of zo weten wat Netflix wil doen, maar [The Midnight Club] was echt ontworpen om door te gaan." "Pike heeft 80 boeken, dus we hebben veel ongelooflijk materiaal om uit te putten", legde hij uit. "We hebben enkele van de grotere vragen van het seizoen niet beantwoord. Die antwoorden bestaan, maar waren bedoeld voor het volgende seizoen. Als dat er niet komt, zet ik ze op Twitter, dan kunnen we er tenminste allemaal over praten."Kijk het eerste en enige seizoen op: Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen