Het is alweer afgelopen voor de HBO-serie ‘Los Espookys’ na slechts 2 seizoenen

‘Los Espookys’ geannuleerd na twee seizoenen

HBO laat weten dat er geen derde seizoen gepland staat voor de horrorserie ... Jammer!

Robyn van Gorsel, 4 december 2022 09:29

De horrorserie Los Espookys is na twee seizoenen geannuleerd door HBO.
Dat nieuws wist Variety zaterdag te bevestigen.

Los Espookys
In de horrorserie die dit jaar een tweede seizoen kreeg, speelden Ana Fabrega, Julio Torres, Cassandra Ciangherotti, Bernardo Velasco en Fred Armisen.

In de serie verandert een groep vrienden in Mexico-Stad hun liefde voor horrorfilms in een bedrijf door enge situaties te verzinnen en mensen te laten geloven dat ze echt zijn.

Het eerste seizoen van de serie kwam oorspronkelijk uit in 2019. Door corona en de diverse lockdowns werd het tweede seizoen pas gelanceerd in september 2022.

Reactie HBO
In een reactie laat HBO aan Variety de weten dat de serie inderdaad geannuleerd wordt. "We zijn heel blij dat we het unieke en hilarische tweede seizoen van Los Espookys eindelijk aan de kijkers hebben kunnen leveren. Dat is meer dan drie jaar na de première van de serie, als gevolg van pandemische vertragingen."

Ze bedanken Julio, Ana en Fred voor de fantasierijke en bizarre wereld die ze hebben gecreëerd. "Maar we plannen momenteel geen derde seizoen. Wel willen we graag in de toekomst met deze cast en crew werken.”


Bron: Variety

Lees meer over: Los Espookys

Populair nieuws