Seizoen 3 van Star Wars 'The Mandalorian' brengt ons opnieuw naar Coruscant

'The Mandalorian' bezoekt 'Star Wars'-locatie

Fans keren terug naar een welbekend plekje in het nieuwe seizoen van 'The Mandolorian'.

Fleur van Laar, 5 december 2022 19:32

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nu The Mandalorian seizoen 3 een premièredatum heeft, neemt de spanning voor de serie snel toe, en een trailerbeschrijving bevestigt dat we terugkeren naar Coruscant! Concept art toont een bloeiend Nevarro…
Tijdens een panel op de Braziliaanse Comic-Con Experience (CCXP) op donderdagavond werd een nieuwe trailer voor The Mandalorian seizoen 3 getoond aan degenen die gelukkig genoeg waren om aanwezig te zijn.

Tot nu toe is deze nog niet online vrijgegeven, maar er is altijd een kans dat hij uitlekt, gezien de vele andere foto's en video's die van het evenement op sociale media zijn gedeeld.

Terug naar Coruscant
Het grootste gespreksonderwerp is het feit dat we teruggaan naar Coruscant. Buiten de verhalen die zich afspelen tussen de prequels en de originele trilogie, hebben we de planeet niet meer bezocht sinds Revenge of the Sith, en we weten nog steeds niet wat er van de Jedi tempel geworden is toen Keizer Palpatine de controle over zijn nieuwe Rijk overnam.

Flashbacks in The Mandalorian laten zien dat iemand Grogu van de Tempel heeft gered tijdens Order 66, dus misschien komen we eindelijk te weten hoe hij aan de planeet en een zekere dood door de handen van de Clone Troopers is ontsnapt.

Het zou sowieso leuk zijn om naar de planeet te gaan na The Return of the Jedi, vooral omdat we moeten geloven dat Coruscant sterk veranderd is toen het niet langer onder de heerschappij van het Keizerrijk viel.

Seizoen 3 van The Mandolorian is vanaf 1 maart op Disney+ te zien.


Bron: https://comicbookmovie.com/tv/star_wars/the_mandal

Lees meer over: Disney, The Mandolorian, Star Wars, Pedro Pascal

Populair nieuws