search
Nostalgische hitserie 'Teen Wolf' krijgt eigen film en trailer
Films / Trailer

Nostalgische hitserie 'Teen Wolf' krijgt eigen film en trailer

Tijd om weer terug te keren naar een wereld vol bovennatuurlijke wezens, magie en tienerdrama!

Paramount+ heeft onlangs een officiële trailer vrijgegeven voor Teen Wolf: The Movie. In de aankomende film van de populaire MTV-serie zal een groot deel van de cast weer samenkomen in een nieuw avontuur. Kijk de trailer gauw hieronder!

Met de nieuwe film kan de kijker weer terugkeren naar de bekende wereld vol bovennatuurlijke wezens. Bereid je maar weer voor op een bizarre bende aan mythische figuren, waaronder Banshees, Werecoyotes, Hellhounds, Kitsunes en andere soorten gedaanteverwisselaars!

Wederom keren de volgende acteurs terug naar de magische wereld an Teen Wolf: Tyler Posey, Tyler Hoechlin, Crystal Reed, Holland Roden, Colton Haynes, Shelly Hennig, Dylan Sprayberry, JR Bourne, Melissa Ponzio, Khylin Rhambo, Ian Bohen, Orny Adams, Seth Gilliam, Ryan Kelley en Linden Ashby.

Waar gaat de nieuwe film over?
In het verhaal zal Scott McCall zijn oude vrienden en nieuwe bondgenoten moeten verzamelen voor een laatste epische strijd. Zij zullen het namelijk moeten opnemen tegen de dodelijkste vijand, die de hele serie kent…

Teen Wolf: The Movie komt op 26 januari uit op Paramount+ in de Verenigde Staten. De verwachting is dat de film kort erna ook op de Nederlandse SkyShowTime zal verschijnen! Bekijk vlug de trailer!Of bekijk de breakdown van de trailer hieronder!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen