search
'Wednesday'-ster Jenna Ortega verklapt welke horrorfilm haar nachtmerries geeft
Series / Nieuws

'Wednesday'-ster Jenna Ortega verklapt welke horrorfilm haar nachtmerries geeft

Dit is de engste film aller tijden volgens de hoofdrolspeler uit de Netflix-serie 'Wednesday'.

De nieuwe Netflix-serie Wednesday is griezelig populair de laatste weken, en daardoor is de spotlight op hoofdrolspeelster Jenna Ortega komen te staan. Nu vertelt ze wat volgens haar de engste horrorfilm ooit is: Child's Play!

De actrice is te zien als Wednesday in de nieuwste serie over The Addams Family. Sinds 23 november is de nieuwe griezelserie te vinden bij Netflix, waar wereldwijd duizenden fans dankbaar voor zijn.

Jenna Ortega biedt een moderne twist op het bekende personage, dat de dochter is van het enge gezinnetje. Hier is ze meer dan geschikt voor gezien haar eerdere loopbaan. Zo was ze al eerder te zien in de thrillerserie You en in de films Insidious: Chapter 2, The Babysitter: Killer Queen, Scream, Studio 666 en X.

De engste film volgens de horroractrice
Ortega heeft dus flinke ervaring binnen het horrorgenre, en je zou denken dat maar weinig haar bang kan maken. Tegen ELLE vertelde zij wat haar alsnog de stuipen op het lijf kan jagen.

Ze vertelde:"Ik denk dat de eerste enge film die ik zag, of in ieder geval gedeeltelijk zag voordat ik wegrende van angst, 'Child's Play' was. Mijn oudere broers en zussen en mijn Tio waren aan het kijken en ik vroeg of ik de film met hen mocht kijken, want ik hield van films, en ze zeiden: 'Nee, je wordt te bang.'"

Ze vervolgde: "Ze stuurden me naar mijn kamer en ik herinner me dat ik om de hoek gluurde om naar de film te kijken, en ik zag letterlijk alleen zijn hand. Ik gilde van schrik omdat ik wist dat het een moorddadige pop was, en daarna had ik elk jaar een nachtmerrie over een hand tot ik ongeveer 15 was."

Ontdek Ortega zelf in haar enge rol bij Netflix, of bekijk anders het gesprek van Ortega bij ELLE hieronder!





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen