De meest harteloze personages uit 'Game of Thrones'

Het wreedste personage uit 'Game of Thrones'

Een overzicht en een beschrijving van de meest wrede personages in 'Game of Thrones'

Bas de Kramer, 6 december 2022 12:16

Game of Thrones staat bekend om zijn complexe en vaak wrede personages. Een aantal van deze personages is meedogenloos, berekenend en bereid om alles te doen wat nodig is om hun doelen te bereiken, hoe wreed of harteloos ook. Wie waren nu de wreedste personages in Game of Thrones?

Ramsey Bolton
Een van de wreedste personages in Game of Thrones is Ramsey Bolton, die werd gespeeld door Iwan Rheon. Ramsey was de onwettige zoon van Lord Roose Bolton en groeide op in de Dreadfort, waar hij werd opgeleid in de kunst van het martelen. Hij stond bekend om zijn sadistische neigingen, waaronder het levend villen van zijn vijanden en het voeren van hun stoffelijk overschot aan zijn honden. Ramsey was een echte psychopaat die plezier beleefde aan het veroorzaken van pijn en lijden bij anderen. Hij werd uiteindelijk vermoord door zijn eigen gevangene, Sansa Stark, die erin slaagde hem te slim af te zijn en hem aan zijn eigen honden te voeren.

Cersei Lannister
Een ander wreed personage in de serie is Cersei Lannister, die werd gespeeld door Lena Headey. Cersei is de koningin van Westeros en staat bekend om haar sluwe en meedogenloze karakter. Ze is bereid alles te doen om haar familie te beschermen, zelfs als dat het plegen van moord of verraad betekent. Cersei is ook ongelooflijk manipulatief en gebruikt haar schoonheid en charme om te krijgen wat ze wil. Ze is verantwoordelijk voor vele doden, waaronder de vernietiging van de Grote Sept van Baelor en de dood van talloze onschuldige mensen. Ondanks haar wreedheid is Cersei een complex personage dat wordt gedreven door haar liefde voor haar familie en haar vastberadenheid om hen koste wat het kost te beschermen.

Joffrey Baratheon
Een ander wreed personage in Game of Thrones is Joffrey Baratheon, die werd gespeeld door Jack Gleeson. Joffrey was feitelijk de zoon van Cersei Lannister en haar broer Jaime, maar officieel was hij de zoon van koning Robert Baratheon. Joffrey was een verwende en sadistische jongen die er plezier in had de mensen om hem heen te kwellen en slecht te behandelen. Hij was bijzonder wreed tegen Sansa Stark, die gedwongen werd met hem te trouwen als onderdeel van een politieke alliantie. Joffrey werd uiteindelijk vergiftigd op zijn eigen bruiloft en stierf.

The Night King
Ten slotte is er de Night King, de leider van de White Walkers. The Night King is een angstaanjagend personage dat bekend staat om zijn koude, berekenende aard en zijn vermogen om de doden op te wekken. Hij is vastbesloten de hele mensheid te vernietigen. De Nachtkoning is een echte belichaming van het kwaad en zijn uiteindelijke doel is om een einde te maken aan al het leven op aarde.Kijk Game of Thrones op HBO Max.
Bron: HBO Max

Lees meer over: emilia clarke, daenerys targaryen, hbo max, game of thrones

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws