De fantasyserie 'Percy Jackson' van Disney Plus vult mysterieuze rol in

'Percy Jackson' vult mysterieuze rol in

Een mysterieus personage is aan de cast van de fantasyserie Percy Jackson toegevoegd.

Niels Arts, 6 december 2022 12:50

De productie van het eerste seizoen van de fantasyserie Percy Jackson and the Olympians zit er bijna op, maar toch is er nog een nieuw castlid toegevoegd.
Acteur Ryan Cowie (Monster Trucks) is toegevoegd aan de productie om in twee afleveringen een 'chaperone' te spelen, oftewel een mentor of begeleider. Wie zou dat dan kunnen zijn?

Ryan Cowie in Percy Jackson and the Olympians
Het boek waar het eerste seizoen op gebaseerd is, The Lightning Thief, heeft genoeg personages die als mentoren gezien kunnen worden. Echter is het grootste deel van deze personages al gecast.

Megan Mullally (Will & Grace) gaat Mrs. Dodds spelen terwijl Glynn Turman (Ma Rainey's Black Bottom) Mr. Brunner tot leven zal brengen. Beide namen zijn echter misleidend, aangezien ze daadwerkelijke de personages Alecto en Chiron zijn uit de Griekse mythologie.

Naast het casten van Cowie, kunnen fans zich op in ieder geval nog twee nieuwe personages verheugen. Rick Riordan, de schrijver van de boeken waar Percy Jackson and the Olympians op gebaseerd is, heeft bevestigd dat ook Poseidon en Zeus hun opwachting gaan maken in het eerste seizoen van de serie.

Percy Jackson and the Olympians zal ergens in 2024 op Disney Plus verschijnen.

Bron: Comic Book

Lees meer over: Percy Jackson and the Olympians, Rick Riordan, Disney Plus

Populair nieuws