search
Dit moet wel het meest onrealistische aspect aan 'Stranger Things' zijn
Series / Nieuws

Dit moet wel het meest onrealistische aspect aan 'Stranger Things' zijn

Een bepaald aspect aan Stranger Things geloven we simpelweg niet.

Ja, Stranger Things is een serie waarin bovennatuurlijke dingen constant gebeuren. Dat moet je op de koop toenemen. Veel aspecten zijn op een bovennatuurlijke wijze dan ook acceptabel, maar soms gebeuren er dingen die moeilijker te geloven zijn...

De personages uit Stranger Things zijn immers ook gewoon mensen, die in sommige gevallen best wel heftige gebeurtenissen mee hebben gemaakt. Het feit dat alleen Max Mayfield psychologische hulp heeft gezocht is daarom moeilijk te geloven.

Trauma in Stranger Things
De personages uit Stranger Things hebben namelijk wat heftige dingen meegemaakt. Het trauma van Max Mayfield is bijvoorbeeld ook zeker niet onterecht; ze is niet voor niets het doelwit geworden van Vecna in seizoen 4.

Maar ook Will Byers, bijvoorbeeld, heeft veel tijd doorgebracht in het Upside Down en werd veel beïnvloed door de Mind Flayer. Maar hij heeft geen seconde psychologische hulp gehad.

Hetzelfde geldt voor Eleven, die moeite heeft met het aanpassen naar het normale leven van een tiener na wat ze allemaal heeft meegemaakt.

Stranger Things is een goede serie, maar mede dankzij de trauma's die de personages opgelopen hebben! En daar verdienen ze wat hulp voor, vind je niet?

De volgende Twitter-gebruiker heeft haar eigen mening over waarom dit het geval is:Stranger Things is nu te bekijken op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen