search
In 'The Flash' keert deze grote bende aan DC-schurken terug!
Series / Nieuws

In 'The Flash' keert deze grote bende aan DC-schurken terug!

The Flash mag zijn borst wel nat gaan maken met deze rivalen in aantocht...

De synopsis en premièredatum van het negende seizoen van The Flash zijn vrijgegeven, en daarmee wordt er een epische onthulling gemaakt! The Rogues keren voor de laatste keer terug met hoogstwaarschijnlijk aan het hoofd de eigen variant uit de Arrowverse van Red Death!

Sinds 2014 is The Flash een van de meest succesvolle series van The CW en al helemaal binnen de Arrowverse. Met dertien afleveringen zal dit seizoen de superheldenserie afsluiten, en dat gaat gebeuren met een knal!

Het netwerk kondigde deze week aan dat op 8 februari het laatste seizoen in première zal gaan. Ze gaven tegelijkertijd een synopsis uit, die al meer verklapt over wie er dit seizoen verslagen moet worden.De synopsis van het laatste seizoen
De synopsis luidt: "Na het verslaan van de Reverse Flash begint het negende seizoen van 'The Flash' een week later na hun epische gevecht, en Barry Allen (Grant Gustin) en Iris West-Allen (Candice Patton) zijn opnieuw dichter bij elkaar dan ooit."

De synopsis gaat verder: "Maar wanneer een dodelijke groep Rogues neerstrijkt in Central City, geleid door een krachtige nieuwe bedreiging, moeten The Flash en zijn team opnieuw onmogelijke kansen trotseren. Maar wanneer The Rogues worden verslagen, staat een dodelijke nieuwe tegenstander op om Barry Allen's held uit te dagen. En in hun grootste gevecht ooit zullen Barry en Team Flash tot het uiterste moeten gaan om Central City nog één keer te redden."

Ook al wordt het niet expliciet gemeld, de verwachting is dat deze 'dodelijke nieuwe tegenstander' niemand minder is dan de Arrowverse-versie van Red Death, die gespeeld zal worden door Batwoman-ster Javicia Leslie. Hoewel The CW alleen naar haar verwijst als "Mystery Character," is dit hoogstwaarschijnlijk de leider van de nieuwe Rogues. Dat zou ook verklaren waarom Leslie onlangs werd gespot op de set als Batwoman terwijl ze Red Death tegenkwam, die een alternatieve versie van Ryan Wilder moet zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen